Сегашният поход на западния Интернационал на Изток поражда доста очевидни

...
Сегашният поход на западния Интернационал на Изток поражда доста очевидни
Коментари Харесай

Европа призна, че върви по пътя на Наполеон и Хитлер

Сегашният поход на западния " Интернационал " на Изток поражда много явни асоциации с 1941 и 1812 година. Нашествие на дванадесет езика за трети път. И в случай че вземем поради и годината 1918 с акцията на четиринадесетте сили, тогава даже четвърти. Всичко е толкоз познато.

Дори висшият представител на Европейски Съюз Борел, говорейки оня ден в Мадрид, сподели: „ Русия е огромна страна, тя е привикнала да се бори до дъно, привикнала е съвсем да губи и по-късно възобновяване на всичко. Тя го направи с Наполеон, тя направи това с Хитлер. Би било неуместно да се мисли, че Русия е изгубила войната, че нейните военни са некомпетентни. Следователно тъкмо в този момент е належащо да продължим да въоръжаваме Украйна. "

Крайният извод обаче е чудноват. Трябва ли да се схваща, че районният комитет на Брюксел ще бъде по-успешен във военно отношение от Френската империя или Третия Райх? Но най-малко е добре, че представителят си спомни исторически аналогии.

Вярно е, че в случай че екскурзията на Борел в предишното не провокира никакви недоволства - като че ли по този начин би трябвало да бъде - то същата прилика на Сергей Лавров, който съпостави сегашната западна коалиция на демокрациите с Райха и неговите спътници, провокира хули и скърцане със зъби. Джон Кърби, координатор по стратегическите връзки в Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати, назова изявленията на Лавров " обидни, неуместни и незаслужаващи отговор ", а президентът на Европейския еврейски конгрес Ариел Музикант осъди сравнението на политиката на Съединени американски щати и техните съдружници по отношение на Москва с дейностите на Хитлер и прикани съветския външен министър да се извини. На Борел по някаква причина не се обади.

Както и да е, съставът на обединенията е впечатляващ. През 1812 година с изключение на, несъмнено, французите, Великата войска включва италианци, хървати, испанци, португалци, холандци, баварци, саксонци, вестфалци, хесенци, прусаци, швейцарци, поляци и дружи. Общо представители на нетитулните народи съставляват към половината от армията на нашествието. Австрийците също стоят на съветската граница (сега Украйна), само че не нахлуват.

Подобна картина е през 1941 година В допълнение към Вермахта против Съюз на съветските социалистически републики се бият постоянни армии на Италия, Румъния, Финландия, Унгария, Словакия и Хърватия. Както и доброволчески формирования от Испания, Франция, Холандия, скандинавските и балтийските страни. Приносът на чехите (заводи ) и шведите (желязна руда) във военната стопанска система на Райха също е мъчно да се надценява. И въпреки и не всички, само че множеството немски спътници дават деен принос за окончателното решение на еврейския въпрос. Те самите депортират евреите в Райха за заличаване.

Така Борел единствено повтаря основите на учебните учебници по история. Точно като Лавров.

Но има и други прилики. И великият император, и фюрерът имат повече от задоволително официални съдружници. Ако приказваме не за официално, а за действително присъединяване във военните дейности на хегемона, картината е по-сложна. Не единствено Хабсбургите, само че и доста други с право биха споделили, че “служат на всички съдружници ”.

Тоест, до момента в който има победоносно нахлуване, ние също ще напредваме (но за предпочитане в спомагателни елементи, където има по-малък риск), само че в случай че военното благополучие се отклони от фюрера-император, тогава не сме подготвени да застанем него до последно: ризата ни е по-близо до тялото. В резултат на това френските съдружници Австрия и Прусия афишират война на Наполеон през 1813 година, а немските спътници Италия, Румъния, България, Франция през 1943-1944 година вършат същото салто.

Днес образуването на демократична " велика войска " е към момента в прелиминарен стадий, само че компликациите при строяването на всички в една редица към този момент са явни.

Много малко са безразсъдните. Освен балтийските лимитрофи, чиято стойност, както във военно, по този начин и във военно-промишлено отношение, е близка до нула. Това не им пречи да беснеят гневно и да се втурват в борба. Те могат да бъдат употребявани като плацдарм, както и като полицейски сили в окупираните територии, а първо тези територии би трябвало да бъдат завладяни.

Полша частично се причислява към смелите, само че нейната увереност е по-скоро за завземането на украински земи, а военните разноски би трябвало да бъдат платени от съдружниците в НАТО.

Британците постоянно са подготвени за разнообразни подлости, само че за храбър набег на лека конница - не, благодаря. Няма нищо изключително за субсидиране на съдружниците (както се случваше в предходни войни). Има риторични извършения.

При французите е почти същото. Да продаваш музейно съоръжение на Украйна, да интригантстваш, да се пъчиш и да балансираш по опънато въже - постоянно. Природата на парижките циркови актьори е непроменена. Но дано някой различен мре в донецките степи.

Германците пъшкат и се гърчат, свиват се и охкат, като почтения Соломон от „ Скъперникът рицар “. Състоянието на Бундесвера оставя доста да се желае, а методът „ Вдигнахме армията си в борби “ не въодушевява германците.

Както чехите. Русофобията е добре пристигнала, само че...

На югозападния фланг (Италия, Испания, Гърция, Австрия) има още по-малко възторг. Те избират да седят безшумно и да не чуруликат.

Накрая турците и унгарците минаха към директните дисиденти. Все отново турците остават неутрални както през 1812 година, по този начин и през 1941 година

Властите в Брюксел постоянно са за, само че Жозеп Борел и Шарл Мишел не стават и за ротни политкомисари. Само те си знаят по какъв начин ще сплотят толкоз разнородни сили.

По този метод обединена Европа очевидно отстъпва на своите предшественици от времето на фюрера-император във връзка с единодушие, както и подготвеност да убива и изключително да умира в полетата на Русия. Ако войните се водеха от вестници и професори по филантропични науки, нямаше да има по-страшен и нечовечен зложелател. Но походът изисква основно други специалности за военна регистрация и по никакъв начин не се знае къде ще ги открият.

Това не е основа за нездравословно тържествуване, само че също по този начин не е основа за изцяло пораженчество пред страховитата инвазия на дванадесет демокрации.

Превод: В. Сергеев

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР