Сегашният депутат от БСП Атанас Костадинов отново бе наложен от

...
Сегашният депутат от БСП Атанас Костадинов отново бе наложен от
Коментари Харесай

Срамни игри! Човек на Черепа наложен силово за водач на листата на БСП в Монтана

Сегашният народен представител от Българска социалистическа партия Атанас Костадинов още веднъж бе натрапен от Нинова за лидер на листата на Българска социалистическа партия в Монтана, макар острите митинги на локалните червени членове и симпатизанти. Тези, които помнят повече, ще се сетят, че неговото налагане от Нинова при започване на 2017 година като лидер докара до страховити разпри и конфликти там. Днес Нинова още веднъж потвърждава думите на Георги Гергов, че „ няма спирачка “ и още веднъж постави Атанас Костадинов за лидер в Монтана. Причината той да е толкоз недопустим даже за алените там е, че като архитект на водния цикъл в града и основен съветник носи виновност за това, че водопроводните тръби са покрити с пръст, богата на арсен. От 2005-а до 2009-а Костадинов е зам.-министър на околната среда и водите. Година и половина след краха на социалистите на последните парламентарни избори Костадинов е отлъчен в партията си, само че стартира многообещаващо бизнес начинание.
През август 2010 година Васил Божков-Черепа основава ООД „ Нове Дивелопмент “. В средата на септември 2011 година днешният лидер на листата на Българска социалистическа партия в Монтана става негов съучастник с „ Нове Холдинг “ в ООД-то „ Нове Дивелопмент “. Тази компания от холдинга на Божков се обитаваше в централата му в София на ул. "Московска ", а шеф и притежател на 20% от капитала беше Атанас Костадинов. Той е бил на тази позиция до април 2013 година - месец преди предварителните парламентарни избори, когато е трансферирал собствеността си на „ Нове Холдинг “ на Божков. Няколко месеца по-късно е назначен за трети заместник-министър на околната среда и водите със заповед на премиера Пламен Орешарски в държавното управление на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.
Иначе, Корнелия Нинова няма нищо общо с Черепа. И Българска социалистическа партия няма нищо общо с Черепа.
Името на Атанас Костадинов беше забъркано през 2008 година в скандал с пазаруване на гласове на частичните избори в монтанското село Доктор Йосифово, извоювани от претендента на левицата Цело Илиев. В последна сметка прокуратурата повдигна обвинявания на четири лица от ромски генезис за пазаруване на гласове в интерес на Българска социалистическа партия, само че не откри директна връзка с Костадинов.
Водачът на листата на сякаш обществената партия Атанас Костадинов е най-заможният измежду депутатите от област Монтана, демонстрират данните от имуществените заявления, оповестени на страницата на КПКОНПИ. Няма по какъв начин да е другояче, другарят Васил Божков не си оставя хранените хора без „ мамбо “. От документа е видно, че социалистът има 147 620 лева налични пари, 52 563 лева влог в банки, дал е назаем 374 674 лв. и те са вписани в графата „ вземания “.

Антон Тодоров, zonanews.bg

Следва продължение...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР