segabg.comБившият конституционен съдия, а сега депутат от ГЕРБ Георги Марков

...
segabg.comБившият конституционен съдия, а сега депутат от ГЕРБ Георги Марков
Коментари Харесай

Г. Марков към Борисов: Почивай си, бе, човек! Ти направи чудеса!

segabg.com

Бившият парламентарен арбитър, а в този момент народен представител от ГЕРБ Георги Марков прикани премиера Бойко Борисов да не се нерви от мъчно обезпечавания кворум в Народното събрание. Той го посъветва да си почива повече, тъй като е направил задоволително, въпреки да не е оценен. Според Марков, обстановката с кворума ненужно извива ръцете на премиера и кара ръководителя на парламентарната група (б.р. - Цветан Цветанов) да тича от стая в стая в Народното събрание. Марков дефинира обстановката като " парламентарна мъка ".

" Ако ме попита в персонален проект, бих му споделил това: " Я си почивай, остави ги БСП-то да внасят машини и да създадат избори с машини като туземците. Почивай си бе човек, на 60 години отиваш, ти чудеса направи, 4 пъти избори завоюва. Само Виктор (б.р. - Орбан) има толкоз и Меркел. Зрими неща направи за България, опра́ви ми булеварда, на който пребивавам. Слава, та не знам... Та Меркел, та Тереза Мей, кой ли не те нацелува, бе, човек. Ти си целия в целувки. Ама остави ги тези да вършат кворума, те да внасят машините, върви в Банкя и си гледай кефа! "

Пред Българска национална телевизия други депутати от ГЕРБ настояват изрично, че парламентарна рецесия няма. Такъв е Тома Биков: " Не мисля, че има мъка. Виждате, вие сте всеки ден тук, работата върви. Аз персонално виждам само, че е малко по-тихо. Не бих споделил, че има извиване на ръце. Нормално е когато има разнообразни партии в Парламента, в случай че има единствено една, няма да има извиване на ръце. Това е част от демокрацията. "

От " Обединени патриоти " пък настояват, че е значимо страната да е постоянна, да няма безпорядък. " Защото виждаме, че през последните години колкото и кавги, и проблеми да има страната, ръководещото болшинство намира метода, по който да взема решение избрани проблеми в страната ", изяснява Юлиан Ангелов, от Вътрешна македонска революционна организация.

От Движение за права и свободи на собствен ред споделят, че не извиват ръце. Те се записали в пленарна зала, откакто ръководещите си обезпечат кворума. Джейхан Ибрямов твърди: " Държавността е в рецесия. Ние го твърдим това от близо една година и популярност Богу, че и Георги Марков го е схванал. "

От Българска социалистическа партия разясниха думите на Георги Марков посредством Кароян Паргов, който е общински консултант в столицата: " Това е персонално решение на премиера - като желае да си почива, да си почива. Има толкоз проблеми в страната - ние няма да спрем да почиваме, даже да сме отвън Народното събрание. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР