Дрю Баримор отпадна от водещата на наградите и е изправена пред негативна реакция заради заснемането на токшоу въпреки стачките

...
Сега тя отпадна от водещата на Националните книжни награди, които
Коментари Харесай

Сега тя отпадна от водещата на Националните книжни награди, които трябваше да се проведат през ноември.

В изявление организаторите казаха: „Националните награди за книга са вечер, посветена на честването на силата на литературата и несравнимия принос на писателите към нашата култура.

„В светлината на съобщението, че The Шоуто на Дрю Баримор ще бъде възобновено, Националната книжна фондация отмени поканата на г-жа Баримор да бъде домакин на 74-ата церемония по връчването на националните награди за книги." благодарен на г-жа Баримор и нейния екип за тяхното разбиране в тази ситуация."

И актьори, и писатели в момента стачкуват в Холивуд. В началото на стачката на писателите, която започна първа, Баримор отпадна като водещ на филмовите и телевизионни награди на MTV от солидарност.

DeuxMoi: Възходът на анонимния споделящ клюки за знаменитости в Instagram с 1,7 милиона последователи

< p>В изявлението си, обявявайки рестартирането на нейното токшоу, тя каза, че „избира да се върне за първи път в тази стачка за нашето шоу, в което може да има моето име, но това е по-голямо от мен“ .

Тя добави: „Аз притежавам този избор.“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дрю Баримор (@drewbarrymore)

-->

Въпреки че заснемането на шоуто на Баримор не създава проблеми със стачката на актьорите, тъй като разговорите през деня предаванията се уреждат от различен договор, който беше подновен и ратифициран през 2022 г., в програмата работят най-малко трима писатели, които са членове на гилдията на писателите.

„Единствените хора, които познавам със сигурност, не отиват отзад сме ние, тримата сценаристи на WGA", каза Челси Уайт, един от сценаристите на шоуто, на линията на пикета. „За останалите всъщност не мога да говоря.

"Мисля, че преди всичко това очевидно е много по-голямо от Шоуто на Дрю Баримор и сценаристите. Ние сме тук, стоим с нашия синдикат и се чувстваме страхотно и сме развълнувани винаги да стоим с нашия синдикат."

Прочетете повече за холивудските стачки:
Сет Роген: Стриймъри и студиа се „мразят взаимно“
Били Портър казва, че ще трябва да продаде къща

Изображение: Сценаристите стачкуват в Холивуд от май

Коментирайки изявлението на Баримор в Instagram, писателката и актрисата White Lotus Наташа Ротуел каза: „Трябва да ви кажа, че това е истинска глупост на една идея. Стачкувах 133 дни като писател и 60 дни като актьор и е ясно, че сте решени да подкопаете битката.

„Това решение работи активно срещу онези, за които твърдите, подкрепа, което означава, че или умишлено сте невежи, или наистина не ви пука. Така или иначе смесвате важността на вашето шоу с важността на тази битка и това е, е, неудобно.“

Писателят и актриса Кирстен Вангснес написа: „Тъжна съм за този избор. Надявам се, че ще промените решението си. Вие сте прекрасна, а този избор не е прекрасен.“

Четвъртата серия от токшоуто на Баримор е трябва да стартира на 18 септември. Според американския развлекателен сайт Variety, американските дневни предавания The Jennifer Hudson Show и The Talk също може да се върнат скоро.

Sky News се свърза с представители на Barrymore за коментар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР