Сега сме като в ситуацията след края на втората вълна

...
Сега сме като в ситуацията след края на втората вълна
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Работата на НОЩ не бива да спира

Сега сме като в обстановката след края на втората вълна на коронавирус пандемията. Това счита депутатът от „ Демократична България “ доктор Александър Симидчиев. Вече има задоволително данни какво се случи тогава и по какъв начин би трябвало да се действа в този момент, сподели доктор Симидчиев. Математическият модел се повтаря.

„ Трябва да създадем законодателни самодейност в тази обстановка, при примерно 1000 болни дневно към този момент какво се прави. Кои търговски обекти може да бъдат затворени и кои не “, изясни доктор Симидчиев.

Така самите стопани на комерсиалните обекти ще са готови по кое време ще бъдат затворени и за какъв брой време. „ Ако има такава изясненост, хората ще знаят какво следва “, уверен е доктор Симидчиев.

Той счита, че Националният действен щаб не би трябвало да стопира работа, преди да бъде назначен нов и напомня, че България има пандемичен проект от 2006 година, който е бил освежен през 2017 година.

Д-р Александър Симидчиев счита, че в Народното събрание има огромна фрагментация и няма база за стабилно болшинство. Това пречи да се прави постоянна политика. „

Трябва изясненост и точни критерии “, акцентира той. Той не счита, че третият мандат за сформиране на държавно управление ще бъде връчен на „ Демократична България “.

„ Подкрепяме научно основаната българска политика в региона на опазването на здравето и измененията в законодателната власт “, уверен е доктор Симидчиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР