Сега ще стане ясно кой наистина е на страната на

...
Сега ще стане ясно кой наистина е на страната на
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Стана ясно кой мисли за народа

„ Сега ще стане ясно кой в действителност е на страната на българския народ – с гласуването на предлагането на " ВОЛЯ " за въвеждане на безвъзмездни медикаменти за деца до 14 година които вървят на учебно заведение, както и за пенсионери над 65 годишна възраст “, съобщи водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки от трибуната на Народно събрание минути преди предлагането да бъде гласувано.
Както по-рано Веселин Марешки бе обезпокоен от рехавото наличие в залата, изключително при социалистите, чиято лидерка даже отсъства, само че очевидно толкоз се интересуват от ориста на хората. „ А сякаш са обществена партия! “, възмути се Марешки.
Той напомни, че страната дава милиарди левове за всевъзможни оферти, само че това е единственото съществено решение, което ще помогне освен в този момент в пандемията, само че и в бъдеще, на тези две групи – на децата ни, и на родителите ни да живеят умерено и почтено. Веселин Марешки сподели още, че по време на срещите на парламентарната група на ВОЛЯ с жители в цялата страна, те изрично са подкрепили концепцията за безвъзмездни медикаменти.
„ За четирите години в Народно събрание сте разбрали, че не сме царе на празните приказки, на свободните съчинения и на безмислените оферти. Много преди да станем част от Народното събрание сме се надявали, че сходно предложение ще бъде прегледано. Според нас, тези две групи – децата и пенсионерите, би трябвало да бъдат подкрепени и най-малкото, което можем да създадем за тях, е да им осигурим безвъзмездни медикаменти “, съобщи още водачът на ВОЛЯ.
Той се обърна към разсъдъка на всички парламентаристи, само че все пак, предлагането на ВОЛЯ не бе признато. За него гласоподаваха 50 депутати, срещу бяха 23, а 48 се въздържаха.
„ Жалко! Една наложителна мярка за хората беше отхвърлена. Ето за какво ВОЛЯ би трябвало да е показана с доста по-голяма група- с цел да прокарваме по-лесно концепциите в полза на всички българи! “, разяснява след вота Веселин Марешки.
 Веселин Марешки: Да пазим фамилията като духовна съкровищница! Веселин Марешки: Да пазим фамилията като духовна съкровищница!
На 21 ноември Българската православна черква отбелязва празника Въведение Богородично. Това е един от 12-те велики християнски празника...
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР