Сега научавам, че г-н Пеевски е наредил служебния кабинет преди

...
Сега научавам, че г-н Пеевски е наредил служебния кабинет преди
Коментари Харесай

Моите поздрави към г-н Пеевски, защото този кабинет произведе най-успешните избори от години

" Сега узнавам, че господин Пеевски е наредил служебния кабинет преди три години и моите поздрави към него, тъй като този кабинет създаде най-успешните избори от години, увеличи приходите, тъй като имаше секване от контрабандни канали. Значи, той е направил превъзходен и доста сполучлив длъжностен кабинет. Затова не мога да укривам своята признателност и удивление “.
Така проф. Огнян Герджиков, който беше длъжностен министър-председател на въпросния кабинет сред януари и май 2017г. разяснява пред БНР обвиняванията на премиера Бойко Борисов, че " Шиши " е редил кабинета на " фигуранта " Румен Радев.
Борисов за Радев: Този неузрял фигурант, на който Шиши му реди кабинета
Той акцентира, че Бойко Борисов по-късно е употребил хора от служебното държавно управление за своя кабинет, " тъй че явно подборът е бил доста добър ".
Припомняме, че даже и сега Кирил Ананиев е част от кабинета " Борисов 3 ", по време на служебното държавно управление той  беше министър на финансите.
" Борисов е прав, че идват тежки месеци, няма подозрение, че месеците са значими и за целия свят. Затова е значимо по какъв начин ще се ръководи страната ", сподели още Герджиков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР