Сега можете да отслабнете като принцове и принцеси! Много хора мечтаят

...
Сега можете да отслабнете като принцове и принцеси!
Много хора мечтаят
Коментари Харесай

Бившият диетолог на принц Хари разкри тайната на добрата му форма

Сега можете да отслабнете като принцове и принцеси!

Много хора мечтаят да се отърват от непотребните килограми или дребното коремче, само че не всеки е подготвен за изтощителни тренировки във фитнеса. За благополучие, в моменти на мъчителни мисли за ориста на нашата фигура … кралското семейство е готово да се притече на помощ! Или по-скоро диетологът Габриела Паун, която преди време помогнала на принц Хари да отслабне.

В книгата си „ 2 седмици, с цел да се чувствате добре “, Габриела разказва ефикасни способи за битка с наднорменото тегло. Според специалиста, един от най-хубавите разновидности би бил периодическото недояждане 16: 8 – 16 часа, в което гладувате, а в останалите 8 можете да ядете каквото ви е се желае, без да изпадате в крайности и да преяждате.

Основното предписание: прецизно се придържайте към графика и не се отпускайте по време на интервала на недояждане. Паун също предлага диета 4 на 3: три дни в седмицата консумирате не повече от 500 ккал, а останалите 4 дни ядете както нормално.
Габриела означи, че е значимо да следите равнищата на захарта си, с цел да поддържате положително здраве. Чаша горещо кафе или плод на гладно е утринен обред, който е най-добре да се заобикаля.

Списъкът включва закуски с високо наличие на протеини – кисели млека с ядки и семена или протеинови блокчета.
Освен това, някогашният диетолог на принц Хари поучава децата да бъдат научени на здравословен метод на живот: да вземем за пример, прибавете ситно нарязани зеленчуци и плодове към нормалното ядене на малчугана, увеличавайки размера на частите с течение на времето.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР