Сега към една история с щастлив край. Възрастна жена от

...
Сега към една история с щастлив край. Възрастна жена от
Коментари Харесай

Жена от Варна загуби пенсията си, младежи събраха пари, за да я възстановят

Сега към една история с благополучен край. Възрастна жена от Варна загуби пенсията си до пощенски клон в града. Причината – плевел вятър повалил дамата на земята. След това тя споделила историята на нейна позната, а тя от своя страна пуснала пост в обществените мрежи с зов в случай че някой откри парите, да ги върне.

Александър Иванов, Силвия Любенова и Деян Димитров виждат апела в обществената мрежа и след секунди към този момент имат проект – ще съберат пари и ще ги дарят безплатно, споделя NOVA.

" Даренията са с помощта на извънредно доста хора, които реагираха по доста бърз метод и в полза на истината съм извънредно сюрпризиран. Бих желал да им благодаря извънредно доста за това, че отвориха сърцата си в този сложен миг и направиха деня на няколко хора извънредно добър”, споделя Деян.

" Събрахме извънредно бързо сумата, дори и доста повече над нея”, спомня си Силвия.

Само часове по-късно младежите са пред дома на пенсионерката, с цел да ѝ върнат това, което вятърът е отнесъл. Жестът на младежите развълнува старата жена. Тя обаче не пожела да застане пред камера.

" Безкрайно им благодаря и съм доста трогната от жеста. Прекрасни младежи! Благодаря ви за благия, за хубавия жест!”, сподели дамата.

Тя оказва помощ на трудноподвижната Димитричка Влайкова, която неотдавна е прекарала инсулт. Именно Димитричка алармира в обществените мрежи за случилото се. Част от пенсията била планувана за погасяване на заем.

Събрана сума в помощ на дамата надвишава нейната пенсия и по този начин с останалите пари младежите са решили да оказват помощ и на други нуждаещи се.

" Каквото остане ще го дарим за две други дела - за едно болно детенце и също по този начин за една жена, която има двама сина и са в много тежко състояние”, обясниха младежите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР