Сега изследователи от Хонг Конг вярват, че може да са

...
Сега изследователи от Хонг Конг вярват, че може да са
Коментари Харесай

Синдром на раздразнените черва: Простите промени в начина на живот, които биха могли да намалят риска от развитие на заболяване

Сега откриватели от Хонг Конг имат вяра, че може да са разкрили пет здравословни държания, които могат да предотвратят IBS по-късно в живота.

Какво съставлява IBS?

IBS е постоянно срещано положение, засягащо храносмилателната система, причиняващо стомашни конвулсии, отичане на корема, диария и запек.

Такива признаци могат да продължат с дни и да се появят и изчезнат с времето, само че в някои случаи могат да се усещат с месеци.

Точната причина не е известна и нормално е положение, което продължава цялостен живот - което оказва огромно въздействие върху всекидневието.

Свързва се с неща като прекомерно бързо или прекомерно постепенно прекосяване на храната през червата, стрес и фамилна анамнеза за IBS.

Няма известно лекуване, само че NHS поучава промени в диетата и медикаменти могат да оказват помощ за управляват признаците.

Какво споделя изследването?

Новото изследване, оповестено в списанието Gut и извършено от откриватели от университета в Хонг Конг, коментира типа промени това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР