Сега е моментът да заредите гардероба си за следващата зима,

...
Сега е моментът да заредите гардероба си за следващата зима,
Коментари Харесай

Продават палта по 30 и панталони по 9 лева

Сега е моментът да заредите дрешника си за идната зима, възползвайки се от огромните понижения по моловете и комерсиалните центрове, които са сред 50 и 70%. Мнозина избират да купуват в този момент пуловери и якета, вместо на високи цени в края на годината.

 

Добре би било обаче да не се хвърляте на първото забелязано понижение, а да обиколите, преди този момент. Със сигурност ще видите и по-интересни оферти, освен това на същите ниски цени. Към момента бихте могли да си купите пуловер или дебела блуза на цена към 20-тина лв., а тук-там те се продават даже за под 10 лв. за брой.

 

Сега е моментът, в който можете да се сдобиете най-изгодно с връхна дреха – яке, грейка или палто, които по принцип са най-скъпи. Към момента можете да си купите от най-плътните пухени якета, освен това с добра кройка на цена от към 80 лв.. Разбира се има и надалеч по-евтини разновидности – сред 30 и 40 лв..

 

Освен това комерсиалните обекти изобилстват от плътни панталони в най-различни разновидности на цени сред 15 и 19 лв.. Масово обаче магазините пуснаха и модели по 12 лв., само че за този вид ще ви се наложи да поровите повече из щендерите, с цел да откриете нещо в действителност уместно за вас. Колкото и да не ви се има вяра, можете да се сдобиете с порядъчен компактен панталон против 9 лв..

 

В магазини като „ Теранова “ пък бихте могли да откриете риза на цена от 4.90 или рокля за 7 лв., само че това единствено при изискване, че не сте прекомерно претенциозни. 

При пуловерите офертите също са много примамливи – мъжките модели се търгуват на цена сред 12 и 14 лв..

 

Актуалните модели пуловери от последния сезон са понижени на 16 лв.. Истинско бинго обаче са блузите по 3.90 и 4.90, което си е напряко жълти стотинки. 

Модните якета жилетки, които са смесен настоящ вид се търгуват за под 40 лв., а тези от екокожа са понижени на половина. Срещу сумата от 54 лева пък бихте могли да се снабдите с съвсем професионална алпийска грейка, която е задоволително топла, че да ви прави работа и на над 2000 метра височина в планината.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: покупки намаления отстъпки акция Зимни дрехи якета блузи пуловери панталони грейки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР