Сега чета, че ме определят като кибертерорист . Не зная

...
Сега чета, че ме определят като кибертерорист . Не зная
Коментари Харесай

Шефът на ТАД Груп: Такива бази данни има под път и над път

Сега чета, че ме дефинират като кибертерорист. Не зная по какъв начин и по какъв метод съм упрекнат. Спазвали сме всички правила за предпазване на персонални данни. Не съм подбуждал Кристиян към нищо. Това сподели Иван Тодоров, притежател на „ ТАД Груп “. Той даде изявление за бТВ и НТВ по едно и също време.

Пред тях показа: „ Пътувам много. В офиса заставам по няколко часа на седмица. Срещите ни с Кристиян са били единствено професионално. Ние не сме пъдари на нашите чиновници. Билетите за Канада, където в този момент се намирам, са купени преди два месеца. Следващата седмица се прибирам. Не се тормозя. Надявам се на поддръжка от обществото.

Такива бази данни има под път и над път. Може да има бази за банки, институции. Нямам визия какво има на компютъра на Кристиян. Служителите нямат право да влизат в други системи. Ако го създадат имат наказване от 100 000 лв.. На моя компютър няма нищо. Защо да го вършим това нещо. Не съм привързан с нито една партия. Не са ме търсили, аз нямам връзка с такива хора. Не съм го карал да източва база данни от други компании или институции. Самата компания е построена от експерти за киберсигурност. В момента сме жертва. По някаква аргументи страната се е обърнала против мен. Не мога да разясня дали е удар от конкуренцията. Адвокатите считат, че всичко е нагласено. В офиса съм по няколко часа на седмица. Само съм вложител в тази компания ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР