Седмици след като напусна bTV, снощи Мариана Векилска отново се

...
Седмици след като напусна bTV, снощи Мариана Векилска отново се
Коментари Харесай

Мариана Векилска се върна в ефира на bTV, снимка показва нелеп гаф

Седмици откакто напусна bTV, нощес Мариана Векилска още веднъж се появи в ефира на частната медия. Изненадващата й поява бе в централната новинарска емисия, когато Векилска “премина ” зад тила на Виктория Петрова в нюзрума, написа topnovini.bg.

Бившата водеща на “Тази събота и неделя ” не е трансформирала решението си, нито е пристигнала да се види с някогашните си сътрудници. Причината феновете да я видят на екран е напълно друга. Продължаващият повече от нормалното ремонт на новинарското студио на bTV принуждава водещите да четат новините си в напълно зелено студио.
 



Чрез механически средства върху зеления декор е натрапен запис на фрагменти от остарялото студио и нюзруума на bTV. Ситуацията е парадоксална, защото е безусловно допустимо самата Виктория Петрова да се “разходи ” зад личния си тил. Това е и повода новинарите в медията да наподобяват на феновете леко облечени измежду зима.

След грандиозното закъснение на ремонта, чака се bTV да има актуализирано новинарско студио чак през март - към девет месеца след старта на ремонта.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР