Седмицата започва с Пълнолуние в знак Овен в 00:09ч и

...
Седмицата започва с Пълнолуние в знак Овен в 00:09ч и
Коментари Харесай

Хармонията на деня не бива да се нарушава по никакъв начин

Седмицата стартира с Пълнолуние в символ Овен в 00:09ч и дружно със Слънцето са в площ с Плутон. Този аспект поражда спорове, екстремизъм, могат да се задействат всевъзможни борци за правдивост.

Характеризира се с опити за операция, нелегално потребление на мощ, корист с власт. Съществува риск от терористични офанзиви. Избягвайте да сте измежду навалица от хора и да участвате в обществени събития, избягвайте криминогенните региони, вървене по тъмни и безлюдни места. Зачестяват злополуките, тъй че бъдете доста деликатни. Неблагоприятен интервал за учени, откриватели, за политици и основни водачи. Репутацията им е застрашена.

Луната се движи през целия ден на луфт до 19:25ч. Нищо значимо не започвайте. Не подписвайте контракти, не започвайте нова работа, не правете скъпи покупки.

Луната е в символ Овен до 19:25ч

Период на нараснала умствена и физическа интензивност, целенасоченост и оптимизъм. Характерни са лесна нервност, настъпателност, припряност, импулсивност. Опасно време, в което елементарно може да се зародят спорове, разногласия, прочувствен стрес и обидчивост. Лошо се управляват страстите.

Бъдете деликатни с огъня, пазете се от пострадвания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Ще зачестят главоболията. Да се пие повече чиста вода, да се заобикалят или понижат най-малко пушенето, кафето, шоколадите. Очите да не се натоварват. Добре ще се отразят разходките на чист въздух.

В 19:25ч Луната минава в земния знак Телец.

16 лунен ден до 19:27ч на 14 октомври (от 19:03ч на 13 октомври)

В този ден се реализира равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба.

Денят не се отличава с интензивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв период”.

Днес имат право на отмора единствено тези, които фактически заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната мощ. При тях ще липсва всякакво предпочитание, ще имат изменчиво въодушевление, целият свят ще им е крив и ще са непрекъснато раздразнителни. Но повода за всичко това са самите те.

Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого. Не се дръжте предизвикателно. Запазете равновесие и успокоение. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва.

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Ако се замърсят облеклата ни, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Ден за възобновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който непрекъснато е раздразним и се ядосва, страда от заболявания на жлъчката, а тъгата и депресията могат да се отразят, да вземем за пример на стомаха. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

17 лунен ден от 19:27ч на 14 октомври до 19:54ч на 15 октомври

28 безоблачен ден – В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем. Не би трябвало да се пожелава зло на никого.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР