Седмицата започва с Новолуние, което ще бележи грандиозно ново начало

...
Седмицата започва с Новолуние, което ще бележи грандиозно ново начало
Коментари Харесай

Новолунието носи грандиозно ново начало

Седмицата стартира с Новолуние, което ще бележи грандиозно ново начало в живота на мнозина заради персонални и изменени настройки, външни условия или общ поток от събития, които ще оставят зад тила ни нещо „ тропот “ и/или дребни и огромни земетресения-буквално или в метафоричен смисъл.

Използвайте Новолунието предимно, с цел да стабилизирате или подобрите финансовото си положение. Не е изключено сходни стремежи, благоприятни условия да ви подбуден да вършиме нещо, което в никакъв случай не сте опитвали преди, само че то да се окаже много печелившо, даже и да е рисково.

Вероятно и мнозина ще са изправени пред алтернатива, избор - дали да се поддадат на нещо ново, обогатяващо, само че и нестабилно или да се придържат към познатото и често- не удовлетворяващото. Все отново, промени ще има и е хубаво, в случай че не „ вратата “, то най-малко „ прозореца “ да отворим и по този начин да сме готови, да не поносим вреди и така нататък

Овен

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която разнообразни събития ще ви провокират да преосмислите своите дейности или решения до момента. Вероятно с някои свои дейности сте избързали, а за други окончателно сте закъсняли. Една метаморфоза на тези неща ще ви помогне по-добре да подредите своите цели. Тези неща няма да са неприятни и няма да ви донесат някакви песимистични настроения или други отрицателни страсти. Напротив! Колкото по-бързо действате в този проект, толкоз по-добре за вас. Това е скъпо време за вас!

Интересни прекарвания през тази седмица ще имате с другари и с разнообразни събития в техния живот. Сега ще сте склонни да отделите повече време за диалози с тях или да им окажете помощ, в случай че ви помолят за такава. Моментите на прочувствен спад ще се дължат главно на осъзнаването, че някои ваши стремежи са нереални, невъзможни за реализиране, освен през тази седмица, само че и изобщо. Особено мъчително това ще бъде във връзка с любовната ви връзка или желания, които имате в този проект.

Като цяло тази седмица ако съумеете да запазите непоклатимост и равновесие в думи и каузи ще можете да се зрадавате на няколко значими за вас триумфи или съглашения. В любовния си живот дайте късмет на колегата ви да осъществя свои оферти или хрумвания. Сега по-добре ще бъде да го следвате, в сравнение с вие да водите.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица се пробвайте да бъдете по-спокойни, да следвате събитията и да не насилвате нещата да стават по-бързо или по този начин както вие желаете. Сега от вас зависи дали ще постигнете триумфи или загуби през тази седмица. Съветите или помощта, която ще получите от страна на мъж ще са от ваша изгода, само че не избързвайте с обещания или обвързвания, за които нямате 100% увереност, че би трябвало да ги извършите.

През седмицата не забравяйте да поздравите един мъж с негов персонален празник или триумф. Конфликтите през тази седмица ще се дължат на вашата изострена сензитивност, натегнатост или неустановеност. Проблемът в този момент е, че в подобен миг ще кажете или ще извършите неща, за които след това ще съжелявате. Накратко в този момент е значимо да осъзнаете, че триумфите тази седмица са във ваши ръце. Това може да бъде едно отлично време, в случай че съумеете да запазите самоконтрол в дейностите си, с цел да не нараните прочувствено хора, които са значими за вас.

През тази седмица здравето ви ще изиска грижи, само че няма да е нищо по-различно от това, за което към този момент имате информация или организирате някакво лекуване. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътешестване и за контакти с хора от разнообразни села, градове и страни.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци тази седмица ще изиска от вас по-голяма отговорност при осъществяване на уговорките ви. Сега ще бъдете натоварени с разнообразни задания, които ще изискат по-голяма централизация при тяхното осъществяване. Това ще бъде благоприятна седмица за правосъдни или юридически каузи, за взимане на значими решения или пускане на смяна. Събитие в живота на момиче или млада жена ще бъде мотив за събиране, избор на подарък или различен прелестен ангажимент.

През тази седмица ще имате повече срещи с хора: родственици, другари или съмишленници, с които ще проведете забавни диалози по най-различни тематики. Сега ще ви бъде прелестно да прекарвате повече време с хора към вас, в сравнение с да се изолирате сами в дома си или на работното си място. Семейните ви каузи ще бъдат по-скоро продължение на към този момент стартирани за осъществяване проекти и задания. Роднини от близо и надалеч ще ви потърсят за съвет, помощ или просто за диалог по фамилни въпроси. Мнозина ще са част от фамилно събиране по специфичен мотив.

Тази седмица ще бъде значима за развиването на ваши проекти свързани с работата ви, с дома в който живеете или с парцел, който притежавате. Сега по-скоро ще се движите напред в осъществяването на своите цели, в сравнение с противоположното. Събитие обвързвано с дете ще ви обърка за къс интервал от време преди да вземете решение за най-правилната реакция от ваша страна.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще би трябвало по-сериозно да се ангажирате с разрешаването на неприятности в дома или на работното си място. Колкото повече отлагате сходни дейности, толкоз по-трудно ще ви бъде да намерите положително решение. Сега ще бъде добре да отделите внимание за битови поправки, усъвършенствания или нововъведения в дома си.

Седмицата ще бъде удобна за работа в градината или в стопанството, в случай че имате такива. Това ще бъде удобно време за покупки на движимости за дома или значими за вас принадлежности за работа. През седмицата ще имате ангажимент с жена, която ще има потребност от вашата помощ, съвет или просто ще желае да прекара част от времето си с вас заради разнообразни аргументи. Не отлагайте един внимателен диалог с жена, в очакване на удобно време, тъй като такова в никакъв случай няма да пристигна единствено.

През седмицата ще ви подразнят опити за операция или машинация от страна на хора, които не прикриват своите ползи и цели. Тяхната безочливост ще ви провокира да бъдете по-груби в думите си към тях. Дали това ще помогне? Седмицата ще бъде удобна за прочувствени прекарвания изключително в случай че те са база взаимно съгласие, а не налагане на личната воля и стремежи. Може да зарадвате обичания човек с една дребна изненада или противоположното. През седмицата ще имате очакване за едно телефонно позвъняване или предложение, което няма да ви разочарова.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще имате забавни прекарвания с момче или млад мъж, които ще са свързани с авансово планувани събирания. Сега ще ви се наложи да беседват по значими за бъдещето въпроси с по-млади хора от кръга ви роднини. Тази седмица няма да е от най-успешните за вас предвид на съответни, значими резултати. Дори може да преживеете някаква загуба или застой, само че това ще бъде част от развиването на избрани процеси в живота ви.

Добро развиване тази седмица ще имат ваши финансови каузи изключително в случай че сте в развой на обмисляне на по-важни или поголеми парични разноски. Ако имате интерес да получите заем, това ще бъде удобно време за сходни дейности. През седмицата мнозина от вас ще имат съновидения свързани с умряли роднини или другари или ще би трябвало да извършите различен някакъв ангажимент обвързван с такива хора. Информацията, която ще получите за идни парични доходи дано не ви прави неразумни в разноските ви в този момент.

През тази седмица се стремете към дейности, които са добре планувани. През седмицата ще ви изненада преживелица или ще преживеете занимателен случай в дома си. Седмицата ще бъде удобна за подготовка на пренасяне в различен дом (ако имате сходни планове).

Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще има поява на нови хора в кръга ви от родственици, сътрудници, другари или съседи. Ще приемете с известно предрешение тези хора, само че ще бъде добре да не избързвате със заключенията си. Това е седмица, в която ще ви " залива " доста информация за разнообразни хора и събития от близко и надалеч. Ще имате доста нови тематики за диалози или разисквания с хора от вкъщи си или с другари. Предложение или покана ще изискат бърз отговор от вас, а вие ще се окажете неподготвени или несигурни какво тъкмо желаете.

Доходите ви през тази седмица няма да са изключително огромни. Тук не става дума за заплата, пенсия, наем и други, а за спомагателни такива. Сега може да вложите малко средства в една нова концепция или инвестиция, която ще се окаже ваш верен, сполучлив ход. Седмицата вещае разнообразни изненади от разнообразни сфери на живота ви и несъмнено самостоятелни за всеки един от вас. В края на седмицата ще се уверите в максимата, че малко неща могат в действителност да бъдат планувани, тъй като нещата в живота имат собствен ход на развиване.

Тази седмица ще донесе шанс на мнозина от вас, които ще са ангажирани с представяния, изпити или интервщ за работа. Въобще той ще бъде там, където се случват съдбовни събития и промени. Тази седмицаще бъде специфична за вашето професионално развиване или бизнес. Събитията през тези седем дни ще са предвестител на значими моменти, които ще се преживеят през идващите седмици. Не омаловажавайте своите отговорности или поети обещания.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ви чакат разнообразни мотиви за събирания и приятни прекарвания с другари или родственици. Това ще бъде забавна и ненапълно динамична седмица за вашите сантиментални и любовни прекарвания. Сега ще можете с лекост да реализирате своите проекти, изключително тези които са значими за благополучието на фамилията ви или за сполучливото развиване на бизнеса, с който сте ангажирани. Повечето информация, която ще ви затрупа в този момент ще би трябвало да бъде добре селектирана, тъй като всяка една ще ви бъде нужна в околните седмици.

Сега ще получите най-различни оферти или ще обсъдите хрумвания свързани с професионалния ви живот. Поканите за срещи и събирания ще бъдат повече от нормално, само че не разпилявайте времето си единствено със занимания и удоволствия. Ще зародят няколко по-напрегнати момента на спорове и разногласия с хората от фамилията ви или с сътрудници, само че те ще намерят своето позволение толкоз бързо, колкото бързо са се появили. Не оставяйте в себе си неприятни усеща или страсти, с цел да не си създадете нежелателен здравословен проблем.

През тази седмица ще се взема решение бъдещото развиване на ваша любовна или интимна връзка. Ако би трябвало проявете повече увереност, с цел да изясните накъде отиват връзките ви и имат ли бъдеще като цяло. Тази седмица ще бъде удобно за взимане на значими решения и по-настоятелно осъществяване на промени, от които ще зависи бъдещето ви развиване до края на годината.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица, в която ще би трябвало да се ангажирате по-сериозно с домашни или битови проблеми, без да ги отлагате заради липса на добра организация, ленност или други условия. Това ще бъде благоприятна седмица за пренасяне и промени свързани с дом. Седмицата ще ви даде доста забавни благоприятни условия и прекарвания, което ще ви зареди с оптимизъм и ще ви даде повече сила, значима за вашата персонална реализация.

Новите контакти ще ви отворят нови благоприятни условия, ще ви обогатят знанията, ще трансформират живота ви по някакъв метод. Сега ще по-толерантни към неприятелите си и няма да обръщате доста внимание на техните интриги или злонамерени мнения. Финансово седмицата ще изиска една по-голяма прозорливост в дейностите ви и най-много в ежедневните ви разноски, които незабелязано стопяват фамилния ви бюджет. Вероятни са финансови приходи, само че ще ви е в изгода една поголяма деловитост в дейностите ви.

Сега мнозина ще се зарадват на информация обвързвана с нарастване на заплата, приемане на бонус или друга парична премия, пораждане на спомагателен приход или непредвидени пари. През седмицата ще имате събиране с другари във връзка обвързван с техния персонален живот. Седмицата вещае първа сантиментална среща или ненадейно другарство с човек от друго обитаемо място.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец пред вас е една специална седмица, която ще ви извърши с най-различни страсти свързани с хора от близко и надалеч. Сега ще можете да постигнете прогрес и напредък във значими за вас каузи или да получите заслужена хвалба, премия. Разговор или събиране обвързвано с момиче или млада жена ще е тематика на разисквания или специфична подготовка.

През тази седмица ще сте по-настъпателни в условията си по отношение на момче или млад мъж, за който имате огромни очаквания да реализира триумф в образованието или кариерата си. През седмицата ще имате благоприятни условия за спомагателни приходи според от упоритостта ви да работите изключително на актуалната си позиция или да се захванете с втора, почасова работа. Мнозина ще получат пари отвън заплатата си, като източниците за всеки един от вас ще бъдат самостоятелни. През тази седмица поради заплеснатост или бързане може да забравите или загубите значими за вас движимости. Не вземайте нищо, което не е ваше, без да питате, тъй като дейностите ви ще бъдат изтълкувани неправилно.

През седмицата не отхвърляйте нито една покана за среща или събиране, тъй като без значение дали са непознати или неприятни хората, с които ще се съберете, получената информация ще се окаже доста значима за вас. Жените Стрелец ще имат седмица, в която ще създадат първа стъпка във значими за бъдещето си връзки, работа или бизнес. Мъжете да заобикалят прочувствени реакции, които ще бъдат криворазбрани от страна на близките.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която или ще отделите огромна част от времето си за фамилията си (поради повече ангажименти) или ще усещате доста мощно неналичието на родственици, които не са при вас. Самотните представители на знака Козирог ще имат по-силно предпочитание за обвързване с сътрудник, като взаимно съжитлество или основаване на семейство.

Седмицата ще бъде великодушна откъм изненади и до каква степен вие ще ги оцените и ще им се зарадвате ще зависи само от вас. Не помрачавайте хубавите неща заради прояви на неприятно въодушевление или сърдитост за глупави неща. Тази седмица независимо дали ще има по-бързо или по-бавно развиване ще е значима за бъдещи ваши триумфи в работата и в публичните ви каузи. Много малко старания, само че неизменност ще ви би трябвало с цел да може да се гордеете с съответни резултати в близкото си бъдеще. Не игнорирайте препоръките или желанието за помощ от страна на жена, тъй като тя ще има положителни усеща към вас.

През тази седмица срещи или събития ще ви върнат към ваши минали неточности или пропуски, които в този момент по-болезнено ще преживеете като загуба заради ваши лични решения или дейности. Би било добре бързо да излезете от сходни положения, защото седмицата е приготвила за вас букет от приятни моменти, които ще ви покажат, че претърпяното до момента е насъбран опит, а хубавите неща в живота ви занапред предстоят. Жените Козирог ще се изправят пред една огромна алтернатива обвързвана с персоналния им живот.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица, в която ще би трябвало да наложите самоконтрол върху страстите си, изключително тези, които са свързани с песимистични или депресивни настроения. Липсата на значим човек до вас в този момент ще се усети доста по-силно, само че не трябва да падате духом, а в противен случай да се окуражавате за нещо значимо и градивно в живота си.

Подобни настроения могат да ви накарат да виждате престореност или угодничество в дейностите на други хора, да виждате отрицателната страна на всичко, което се случва към вас. Така не си помагате, а и ще станете досадни на хората към вас. Дете или младежи в живота ви ще ви оказват помощ да излезете от сходни положения, с разнообразни общи прекарвания, които ще имате с тях. Това ще бъде благоприятна седмица за работа с младежи и с деца. Добре ще се отрази на настроението ви и на психическото ви здраве едно пътешестване, без значение от неговото разстояние или цел.

Сега колкото повече време прекарвате измежду природата или в градината (ако имате таква), толкоз по-добре ще бъде за вас. Леките здравословни неразположения не трябва да ви плашат, а да ви насочат вниманието към някои наложителни промени в метода ви на живот или на хранене. Като цяло през тази седмица ще бъде значимо по-философски да гледате на неприятностите или проблемите в живота си, сами да си давате мотив за смешки и закачки, като това в края на краищата ще бъде най-хубаво " хапче " за вашето здраве.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби тази седмица може да ви натовари с повече проблеми за разрешаване, някои от които ще зародят ненадейно или от място, откъдето минимум очаквате.

Възможни са произшествия в дома ви с техника, апаратура или покъщнина. Подобни събития ще изискат непредвидени промени, поправки, усъвършенствания и подмяна на развалените движимости с нови. В този план седмицата ще бъде удобна за закупуване на нови движимости за дома. Сега ще бъде значимо да избягвате завръщане в предишното си, като мемоари, диалози по въпроси свързани с завършили връзки или обвързаности. Това в този момент няма да ви донесе нищо позитивно или градивно. Седмицата вещае неприятна вест обвързвана с човек, който познавате.

Тази седмица може да очаквате забавни събития или промени там, където работите или където развивате своите познания и умения. Ще имате опция за сполучлива професионална изява, за реализиране на позитивни резултати и триумфи и други Новите инициативи също ще могат да се развият добре. Мъжете Риби ще би трябвало да насочат вниманието си към хората в дома си, които в този момент ще имат потребност от помощ, от схващане и поддръжка във значими решения или дейности.
Източник - dunavmost.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР