Седмицата за безопасност на движението по пътищата, която ще се

...
Седмицата за безопасност на движението по пътищата, която ще се
Коментари Харесай

Стартира седмица за безопасност на движението по пътищата в София, Бургас и Варна

Седмицата за сигурност на придвижването по пътищата, която ще се организира в София, Бургас и Варна, се провежда от Института за пътна сигурност в партньорство с КОНТРАКС.

Инициативата започва на 8 юли от 10:30 ч. в столичния The Mall, където ще бъдат показани образователни симулатори VOGEL за водачи на МПС с изкуствен интелект доставени от КОНТРАКС. Ще продължи в Бургас сред 19 и 24 юли в Burgas Plaza Mall и сред 25 и 30 юли ще се придвижи във Варна, Delta Planet Mall.

VOGEL симулатор клас B са образователни симулатори, които са необятно употребявани в Германия от образователните центрове. Симулаторите прeдлагат 7 модула за начинаещи кандидат-шофьори, цялостна помощ от гласов помощник и най-модерна визуализация посредством три LCD екрана.

Използването на този вид симулатори в Германия довежда до 7 % по-голяма успеваемост при взимането на теоретичния изпит и 22 % при взимане на практическия изпит, както и понижава напрежението при начинаещите водачи и риска от катастрофи по време на обучителния развой.

КОНТРАКС е група от компании, профилирани в систематична интеграция, дистрибуция, инженеринг, аутсорсинг, разработка на програмен продукт, интернет услуги и произвеждане. Богатият набор от артикули и услуги, както и другата специализация на екипа на КОНТРАКС, дават опция за осъществяване на сложни решения.

КОНТРАКС разполага с най-голямата сервизна мрежа за ИКТ услуги в страната. Всички центрове обезпечават качествено и високо равнище на обслужване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР