Седмицата на модата в винаги се е откроявала със свой

...
Седмицата на модата в винаги се е откроявала със свой
Коментари Харесай

Дънки под наем – новата колаборация на Ganni и Levi’s

Седмицата на модата в постоянно се е откроявала със собствен личен жанр и атмосфера – освен тъй като се организира в разгара на лятото и е отвън формалния график на стилните месеци през февруари и септември, само че и тъй като нещата се случват с по-бавни темпове, а празненствата на марките наподобяват по-скоро на другарски и фамилни събирания, в сравнение с корпоративни събития. Там обичаните ни скандинавски девойки още повече се открояват, носейки това чувство и ентусиазъм за мудна мода, към което всички се стремим от ден на ден.

Разбира се, тази година и в Копенхаген нещата не се случват по познатия метод, а един от обичаните ни марки –  , основан от скандинавците Дите и Никоай Рефструп, не стопира да ни изненадва с прогресивните си хрумвания. Още през януари, с представянето на сбирката си, марката сложи въпроса какво ще ни донесе тази година, поради пожарите, които бушуваха в Австралия, и вируса, който занапред започваше да се популяризира. Въпреки протичащото се, най-успешната скандинавска марка продължава тематиката, като се пробва да внесе оптимизъм в бъдещето и вместо ревю реши това лято да направи тридневна галерия Ganni202020 , изследваща новото десетилетие, което ни чака. Но това не беше всичко.
               
на Авг 10, 2020 в 8:09 PDT

След като предходната година Ganni започва много сполучливия си план за наемане на облекла в Дания, в този момент реши да популяризира концепцията си както в Европа, по този начин и в Щатите. Именно в Копенхаген марката разгласи новата си колаборация с Levi’s . Те сътвориха капсулна сбирка от няколко модела, основани от vintage дънките Levi’s 501, която носи името Love Letter. При ризите ще видите запазената марка на Ganni – яката „ Питър Пан “, като и при тях, и при дънките са комбинирани части от мрачен и ярък. Всяко нещо може да бъде наето от една до три седмици от уеб страницата, като цените стартират от 55 евро. След като се върнат, се почистват до 72 часа, преди да бъдат предадени на идващия консуматор.

„ Идеята беше да създадем нещо, което никой не има, само че може да бъде носено от мнозина “, споделят от Ganni. Всички, които носят за избран интервал моделите от сбирката, могат да споделят фотоси и видеа в обществените мрежи с #GanniGirls , като концепцията е да се сътвори The Sisterhood of the #GanniGirls Travelling Pants (вероятно помните едноименния филм от две елементи, който на български е преведен като „ Женско приятелство “, в него четири най-хубави приятелки си споделят един чифт дънки).
               
на Авг 10, 2020 в 7:12 PDT

Не единствено основаване на общественост е задачата на двата марката, само че и смяна в потреблението на облеклата и аксесоарите за повече резистентност в стилната промишленост. Седмицата на модата в Копенхаген беше първата, която разгласи, че би трябвало съществено да се премисли методът, по който се показва пред потребителите, като марките, които вземат участие в нея, би трябвало да дават отговор на набор от условия за резистентност и да се стремят да понижат въглеродния си отпечатък с 50% през идващите три години.

„ Трябва да вършим нещата по-отговорно “, споделя Дите. " Ако не го създадем, няма да има място за нас в промишлеността в идващите години. “ Затова Ganni от дълго време работи в тази тенденция, като над 50% от моделите на марката се създават от рециклирани, сертифицирани или органични материали. Колаборацията с Levi’s е следващата стъпка към това, а нас ни кара да се замислим за какво е добре да променим навиците си за извършване на покупки и какъв брой от нещата, които купуваме и трупаме в дрешниците си, в действителност носим.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР