Седмицата на модата в Милано определено не мина без ефектно

...
Седмицата на модата в Милано определено не мина без ефектно
Коментари Харесай

Какво се случи, Дженифър Лопес?

Седмицата на модата в Милано несъмнено не мина без ефектно шоу. И то освен поради огромните фешън къщи и майсторството на кройките и трендовете, а и поради Дженифър Лопес.

Да, тъкмо по този начин.

И в случай че се чудите какво тъкмо се случи, Джей Ло ще ви отговори – нищо по-малко от възторг.

Певицата се появи, с цел да ни върне обратно във времето с един от най-емблематичните ѝ тоалети.

Точно този, който ни напомни какво беше преди години, когато ревютата на Седмица на модата не се показваха със секунди по-късно в Instagram и когато модата не бе положила началото на епохата, в която е на първо място забавление.

Ако не си спомняте за кой емблематичен миг приказваме, ще ви напомним. Върнете се в 2000 година, премиите Грами. Там Дженифър Лопес се появи с иконична зелена рокля, а появяването ѝ донесе подобен трафик в търсене на въпросната рокля, че от Гугъл сътвориха Гугъл Images.

И в този момент, 19 години по-късно, можем да си напомним този миг с помощта на ревюто на Versace за пролет-лято 2020.

Донатела Версаче ни вкара в самобитно тържество на момента, в който Versace продиктуваха на Гугъл потребността от нова услуга. Ревюто показа принтове от джунглата, придружени от многочислени фотоси на Дженифър Лопес по стената.

След което Донатела се появи, с цел да даде команда: „ Ok, Гугъл, в този момент ми покажи същинската рокля “ и се появи Дженифър Лопес в осъвременен вид на емблематичния тоалет в зелено.

И изненадата? Певицата не просто, че наподобява по този начин, че е неподвластна на времето, само че и дори наподобява по-добре от преди.

И по този начин си припомнихме един от най-емблематичните моменти, върнахме се обратно във времето и изживяхме тази страст още веднъж.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР