Седмица след безпрецедентното масово убийство в Нови Искър и въпреки

...
Седмица след безпрецедентното масово убийство в Нови Искър и въпреки
Коментари Харесай

Ново 20: Касапницата в Нови Искър заради Георги, който видял Кети с...

Седмица след невижданото всеобщо ликвидиране в Нови Искър и макар оповестеното умозаключение на светкавичното следствие, че Росен Ангелов е бруталният убиец, повече от половината читатели на БЛИЦ към момента не са повярвали на формалната версия.

51% даже не са уверени, че това закононарушение, смразило цяла България, ще бъде в миналото разкрито, сочат данните от настоящата анкета на БЛИЦ. 10% обаче са уцелили десетката и са дали отговор, че закононарушението ще бъде разкрито в границите на 1 седмица. Други 35% са на мнение, че не е значимо за какъв брой време ще бъде разкрито това ликвидиране, а килърът в действителност да бъде хванат и осъден строго.

Вече е дейна и новата анкета на БЛИЦ по горещата тематика още веднъж с 5 вероятни отговора:

За какъв брой време очаквате да бъде хванат Росен Ангелов, търсен за шесторното ликвидиране в Нови Искър
- До 1 седмица
- В рамките на 1 месец
- За три-четири месеца
- Не е значимо за какъв брой време, а да го заловят и осъдят строго
- Няма да го заловят

Ето дребна извадка от полемиките, вихрещи се във форумите на БЛИЦ, в които скептиците на формалната версия, не престават да споделят и разискват свои догадки и догатки - някои от които може да съперничат и на криминалетата на Агата Кристи:

Истината 06 Януари 2018, 20:22
Денят е 30.12.Привечер.На едно място Георги Юнаков вижда двама души.Единият му е добре прочут,а другия...О Боже? Та това е " починал " от дълго време прочут човек.Лошото е,че и двамата виждат Георги преди да потънат в сгъстяващия се мрак. Потресен младежът се прибира и споделя на вечеря видяното в фамилията.Умуват по какъв начин да постъпят и оставят след нова година. 31.12.-Георги отпътува сутринта на работа.Кети излиза на пазар.Последни покупки,въпреки,че след нощес никак не им е до празник. Другите от фамилията са в къщи.Кети закъснява.Към 17 часа всички са съществено обезпокоени.Малко по-късно в къщата нахлуват няколко мъже с маски и оръжие.Заявяват,че са отвлекли Кети и желаят подпомагане.Започват да разпитват един по един всички какво им е споделил Георги.За резултат разстрелват кучето.Карат Неделчо да повика сина си,с категорично предизвестие да не вика никого,иначе Кети умира.Преди това в къщата идва Боби да чества.Пускат го вътре и това взема решение ориста му.Георги идва,като авансово знае какво става,но към момента има някаква вяра...Уви..Разпитват и него..За да ревизират дали им е споделил истината прострелват Боби и споделят,че идната е сестра му.Тук Неделчо не устоя и им скача.Застрелват го,а Сина му в потрес потвърждава-само на фамилията е споделил.Убиват всички,плюс разпореждане на индивида с Кети да гръмнат и нея.За да объркат полицията местят трупове,разбиват порти,бършат кръв..Вземат от един долап тефтерчето на Кети и след това го подхвъллят до джипа.Като призраци се стопяват в нощта.

Ааа 06 Януари 2018, 20:37
Моля кажете кой е този умрелия прочут!......

хм 06 Януари 2018, 20:40
сценарият е по-добър от този на полицаите, но отново има недоизказаност....чии е фантом, дух или каквото там се явява... Ми то има доста известни умрели,които всички знаем,че са “призраци” като Илия Павлов Ама не вярвям него да е видял.

Дъфи 06 Януари 2018, 20:57
Сещам се за един различен с М.

ис 06 Януари 2018, 21:20
До истината: кажете кои са тези двамата, че сън няма ни хване!

Един 06 Януари 2018, 21:34
То ясно,че е Мето,но това е една от най действителните версии,която виждам.Не знам кой е този с ник истината,но несъмнено би трябвало да ке одобри доста съществено

ПП 06 Януари 2018, 22:46
А от кое място това младо момче знае по какъв начин наподобява въпросният " труп "? Не са доста фотосите на Мето Илиенски-нали за него иде реч-в медийното пространство, аз да вземем за пример няма да го позная, макар няколкото прочетени книги на мутренска тема. Да, версията на Истината е забавна, само че по какъв начин е стигнал до тези умозаключения? Определено има нещо правилно в нея-според мен някой от тях е видял нещо, дето не е трябвало, само че какво е тъкмо можем единствено да гадаем!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР