Седмица на любовта или по-скоро седмица на опиянението си подариха

...
Седмица на любовта или по-скоро седмица на опиянението си подариха
Коментари Харесай

Пияните Антония Петрова и Батинков станаха за смях в Париж

Седмица на любовта или по-скоро седмица на опиянението си подариха Антония Петрова и половинката й Ивайло Батинков по случай двойния празник - Свети Валентин/Зарезан. Май обаче акцентираха повече на последния, тъй като фотосите, които разгласиха от френската столица (която се трансформира в тяхна сантиментална дестинация) навеждат точно на тази мисъл.



Двойката дефилира из Париж на среднощна разходка след изобилна почерпка в първокласно заведение, където се отдали на кулинарен разврат с френски специалитети полети с елитно вино.



Антония и Иво са леко пияни и то не от обич, а от алкохола, който са поели

Двамата се клатушкат хванати за ръце. Антония поддържа мъжа си да не падне, очевидно на него пиенето му е пристигнало допълнително, тъй като едвам се държи на крайници. А погледа му е замъглен и не стопира да прегръща жена си посред улицата. " Направо са станали за срам посред центъра на Париж! ", разясняват възмутени интернет-потребители.



Няма неприятно, да се обичат двамата и да си останат по този начин влюбени цялостен живот. Но потребителите са възмутени от огромните хвалби на някогашната мис България, която не стопира да парадира с щастливия си живот и да им го навира в очите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР