Седмите награди Нощ на звездите на фондация Енчо Керязов ще

...
Седмите награди Нощ на звездите на фондация Енчо Керязов ще
Коментари Харесай

Фондация „Енчо Кирязов“ раздава седмите награди „Нощ на звездите“

Седмите награди " Нощ на звездите " на фондация " Енчо Керязов " ще бъдат раздадени довечера. В шоуто в „ Арена Армеец ” ще вземат участие актьори от 11 страни. Преди спектакъла ще бъдат наградени надарени деца от област Ямбол в категориите обучение, изкуство и спорт, отбелязва Дарик нюз.

Събитието е напълно благотворително. Събраните средства отиват при 13 деца. Сред тях са наградени за триумфи в категориите обучение, изкуство и спорт, както и деца в неравностойно състояние.

Организатор на спектакъла е международно известният цирков акробат Енчо Керязов, който също ще взе участие в представлението. Нощта на звездите ще срещне публиката и с 53-годишния швейцарец Фреди Нок, който има 22 международни върха за вървене по въже. В един от номерата си той ще стреля с арбалет по ябълка, сложена на главата на Христо Мутафчиев.

Известната Робин Валенсия ще покаже номер, за който през 2007 година получава специфична премия на фестивала в Монте Карло. Тя е единствената жена в света, която влиза в оръдие, а то я изстрелва на 40 метра.  Това ще видят и феновете тази вечер. Сред участниците в спектакъла са и Михаела Филева, Славин Славчев и групата 4 Magic.

Режисьорът на рисковото зрелище „ Нощ на звездите ” Кийс Ванлимпт изясни, че представлението е невиждано до момента и няма нищо по-хубаво от това, че е с благотворителна цел.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР