Седмичен хороскоп за 22.04-28.04: Последната пълна седмица на април няма

...
Седмичен хороскоп за 22.04-28.04: Последната пълна седмица на април няма
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 22.04-28.04 за всички зодии

Седмичен хороскоп за 22.04-28.04: Последната цялостна седмица на април няма да е богата на астрологични събития, само че си коства да се отбележат три трендове: пълнолунието в знака Скорпион на 23-ти, смяната в придвижването на Меркурий – от назадничав към пряк, както и тригон на Юпитер с Черна Луна в края на седмицата.

Пълнолунието в Скорпион е много трагично енергийно събитие. Не единствено Скорпионите, само че и всички останали представители на Зодиака може да изпитват прочувствена неустойчивост през този интервал.

Завръщането на Меркурий от ретроградна фаза ще се отрази най-добре на всички настоящи каузи и процеси. Всичко, което беше забавено по неразбираеми аргументи през предходните три седмици и половина, най-сетне ще тръгне напред, съгласно Седмичен хороскоп за 22.04-28.04. Бизнес процесите ще бъдат изключително дейни, закъсненията в приемането на средства ще спрат, пътуванията и пътуванията ще протичат съгласно авансово плануваните проекти, а полетите към този момент няма да се забавят или пренасрочват. Масовите неточности, свързани с документите, изключително финансовите, ще спрат и броят на неизправностите в оборудването ще намалее. Подобряване на благосъстоянието ще усетят тези, които имат хронични проблеми с дихателната и сърдечно-съдовата система.

 

Ето какво ни чака през седмица 22.04-28.04 съгласно Седмичен хороскоп:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР