Седми сезон на Като две капки вода“ постави начало с

...
Седми сезон на Като две капки вода“ постави начало с
Коментари Харесай

Тита е победител в първия лайф на „Като две капки вода“

Седми сезон на „ Като две капки вода “ сложи начало с неповторими гласове и достоверни облици. Наградата на първия лайф бе сграбчена от ТИТА, която влезе в облика на Кристина Агилера с доста танци и нужната за Candyman доза суинг. „ Благодаря за опцията да бъда на тази сцена. Много хора единствено мечтаят да бъдат тук! Изненадана съм от успеха “, съобщи певицата, която е най-младият участник в шоуто. 
 
Вечерта беше открита от Мария Илиева, която се трансформира в Анастейша с един огромните шлагери на 2000-та – I’m outta love.
 
„ Шоуто има потребност от такава голяма звезда като теб “, съобщи продуцентът на шоуто Маги Халваджиян, който прегърна певицата след осъществяването.
 Като две капки вода
Публиката изгуби надзор с Папи Ханс и едноименното парче на Миро, до момента в който самият реализатор аплодираше от първите редове.
 
 Като две капки вода
Легендата на рока Лени Кравиц беше показана от Дичо, който поздрави и българските дами, променяйки парчето American woman.-->
 
„ Деси е превъзходна певица от класа! “, съобщи Мими Николова, която се срещна с изпълнителката преди осъществяването на „ Замълчи, замълчи “. Малко по-късно Деси придвижи аудитория и жури в атмосферата на паметния български филм „ Любимец 13 “.
 
Усилията на Милко Калайджиев пребориха орнаментиката в гласа му за облика на Тото Котуньо. Малко преди шоуто огромният български артист се раздели с мустаците, които са наложителен детайл от визията му.
 Като две капки вода
Петя Буюклиева получи на собствен ред комплимент от журито за извънредно показване на зрялата Тина Търнър.
 
Следващата седмица Дичо ще запее в облика на R Kelly, а Петя Буюклиева ще бъде член на групата Трамвай № 5.
 
Към емблематична група ще се причисли и Папи Ханс, който ще се включи в Backstreet Boys. Деси Добрева получи ария на ABBA, а Мария Илиева ще се преобрази в Софи Маринова. Милко Калайджиев ще влезе в обувките на Алла Пугачова, а Стефан Илчев получи облика на Мадона. Победителката за вечерта ТИТА ще застане отпред на Rainbow.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР