Седик Афган върна страховете за началото на края на светаНай-опасна

...
Седик Афган върна страховете за началото на края на светаНай-опасна
Коментари Харесай

Фатална ли е датата 17.07. 2023. Всички предсказания

Седик Афган върна страховете за началото на края на света Най-опасна е за хората, събрали отрицателната енергия 
Един прочут математик побърка света преди месеци, давайки прогноза, че на 17 юли ще се случи нещо неизбежно и съдбоносно за света, което ще го усети всеки гражданин на планетата. Оттогава до през днешния ден десетки астролози, нумеролози, хипнолози и пророци на нашето време се напреварват да допълват злокобната прогноза, припомняйки странно  разположение на планетите в този ден.

Дали това в действителност ще е началото на края на света или ще отмине като елементарна дата, която с нищо няма да бъде запомнена?
-->
Който е подценил прогнозите на Седик Афган, е бъркал

Той предсказа и рухването на Съюз на съветските социалистически републики, и струтването на кулите в Америка, и финансовата рецесия през 2008 година. По-късно предизвести за настъпването на пандемията, уцели и месеца на започването на война.

Седик не е вещател, не е астролог, не е нумеролог. Той е аФганистански математик, учил в разнообразни школи по света. Предсказанията си на основата на математически формули със комплицирани калкулации. Твърди, че черпи сили от познанията, познати на Изток още преди епохи. Наскоро бе в България, съобщи, че сме от най-древните нации, само че че претърпяваме доста комплициран и отрицателен интервал, който скоро няма да завърши. Отиде на гроба на Ванга и съобщи, че се прекланя пред качествата й да предсказва. Обяви, че ще пристигна отново у нас поради мощната сила на земите ни, само че че прогнозите оттук нататък ще споделя единствено с президента.

Фаталността на 17 юли той предсказа и в България, само че е реалност, че за първи път това го загатна в съветска медия при започване на годината.

Според прогнозите на Седик Афган 2023 година ще бъде извънредно сложна година, само че

неприятното занапред следва от средата на юли

Той се базира на следната формула:

" Нека умножим 17 на 17, по-късно - на 7 и ще получим 2023 година. Ако по-късно разделим на 17 и го умножим по 2, ще получим 238. Това е атомната маса на урана, което значи опасност от нуклеарен темперамент ", вещае Седик.

Той твърди още, че не чака нуклеарен удар, само че счита, че ще се случи световно събитие, което може да тласне човечеството към гибел.

Третата международна война няма да стартира на този ден, успокоява той, макар че събитието ще бъде опустошително.

Според Седик навръх този ден

приключва цикълът на развиване на света

траял 50 години. А когато предходният е завърши - е имало държавен прелом в Афганистан.

Колкото повече наближава датата, толкоз повече експертидават своите догатки за близкото бъдещето. Но мненията им са полярни.

Факт е, че множеството съветски сътрудници на известния математик, са не по-малко мрачни. Според  нумеролог Олга Кромних, 17 юли ще бъде изпълнен с " раздразнена сила " и ще бъде най-негативният ден в годината.

Тя твърди, че на този ден ще бъдем подложени на проби за машинация, прелъщение и непоклатимост.

Друга нейна колежка прибавя, че гърмежът ще е на равнище сила. И тези от хората, които са с по-нискочестотни трептения, ще бъдат най-големите пострадали. Според теорията на енергийните талази,  позитивните хора се разпознават по учестените трептения.

Астрологът Василиса Володина пък напомня,  че датата съответства с новолунието, което значи, че следва най-трудният интервал от годината. Тя хората към повече самообладание и примирение и приканва да се въздържат от създаване на нови проекти, тъй като

всичко може да се срине за момент

Известният астролог Руслан Суси обаче е безапелационен - датата няма да е значима. Според него поради новолунието денят ще носи неспокойствие, ще има стресови обстановки, трансформации, само че дните от 17 до 23 юли ще бъдат доста напрегнати. Най-силното му терзание е за 22 юли, когато ще е  епицентърът на интензивната отрицателна сила.

Друг експерт и създател на неповторими енергийни календари - астрологът Александър Зараев, е сигурен, че проблемите ще са най-вече за душeвността на хората.

" В понеделник ще настъпи новолуние, а Меркурий, който е в Лъв, ще бъде квадратен по отношение на Юпитер. Това предвещава необикновени осведомителни прояви и чувства, които мощно засягат психосферата на човечеството ", счита той като предизвестява, че не трябва да се отдаваме на огромни мълнения от 15 до 21 юли 2023 година

Хипнологът Елена Бекингерм е по-оптимистична. Тя чака в планетата да се случи енергийна детонация, която да почисти неприятните сили от отрицателни хора. Тя

не вижда нищо съдбовно

и ужасно в датата 17 юли 2023 година. Според нея това ще е елементарен календарен ден и няма да се запомни с нищо изключително.

Плеяда западни астролози също се показаха скептично за прогнозите на Седик Афган. Те считат, че пророчеството за " нуклеарната повратна точка " може да е просто съвпадане на дати.

Колко надеждна в действителност е прогнозата? Ще разберем сигурно напълно скоро дали това е следващото му сбъднало се предсказания или следващата фантастична история в света на мистериите и загадките.

Ако погледнем историята, датата 17 юли е била страшна единствено за руснаците. Убит е цар, след това и цяло царско семейство. Руска диря води и към огромната самолетна злополука на Малайзийските линии преди 9 години, когато навръх 17 юли съвсем 300 души откриха гибелта си.

За България датата е спорна.

На този ден предците ни обсаждат Константинопол

по-късно разрушават мночислена византийска войска предвождана от император. На същия ден обаче турските войски влизат в тогашавната столица Търново. Преди съвсем век и половина на 17 юли е назначено е първото държавно управление на България, отпред с Тодор Бурмов.

Ако звездите са орисали кабинетите на България от този момент та до през днешния ден тъкмо с тази дата, то нищо чудно, че в този момент сме на този хал. Премиерът Бурмов е прочут с първия сватбен контракт в историята на страната, който още се пази в националната библиотека. Младият и безпаричен преподавател се дами за наследницата на един от най-богатите хора у нас, а след парите получава и властта, а след това наследява и големите парцели в София. Въпреки всичкото благосъстояние обаче той умира впезапно във трен, едвам навършил 70 години.

Така че, тези, дето имат грехове и носят отрицателна сила, да си стоят у дома на 17-ти юли. А останалите да имат едно мислено, че идва седмица, в която хубавите неща може и да се случат, само че с цената на доста нерви и самообладание.   

      
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР