Седемте джуджета на Снежанка ще претърпят грандиозна метаморфоза в предстоящия

...
Седемте джуджета на Снежанка ще претърпят грандиозна метаморфоза в предстоящия
Коментари Харесай

Дисни ще преразгледа назадничавите джуджета в игралния филм за Снежанка след вълна от критики

Седемте джуджета на Снежанка ще претърпят грандиозна трансформация в идния игрален филм на „ Дисни “. Това стана ясно, откакто компанията реагира на острите рецензии, отправени към нея от страна на Питър Динклидж.

Само преди ден звездата от „ Игри на тронове “ изрази недоволството си от „ назадничавия “ метод на „ Дисни “ в онагледяването на героите. По думите му, продуцентският колос отбелязва напредък, ангажирайки латино актрисата Рейчъл Зеглър в основната роля на Снежанка.

" Вие сте прогресивни по един метод, само че към момента разказвате тази назадничава история за седем джуджета, живеещи в пещера ", разяснява екранният Тирион Ланистър, обръщайки се към къщата на Мики Маус.

Компанията не остана безучастна към рецензиите. От „ Дисни “ оповестиха, че ще преразгледат историята, обвързвана със седемте „ персонажа “. „ Консултирахме се с членовете на общността на хората с невисок растеж “, гласи още част от изказването на продуцентите.

Какви промени ще бъдат направени върху джуджетата от приказната история в игралния римейк към момента не е ясно. Предстои да се разбере и по кое време ще щракне клапата за идния филм. Знае се обаче, че на режисьорския стол ще седне Мак Уеб, а в огледалцето на злата кралица ще се отразява облика на Гал Гадот.

Изтояник: Монитор
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР