Седемкратният световен шампион във Формула 1 - Люис Хамилтън, заяви,

...
Седемкратният световен шампион във Формула 1 - Люис Хамилтън, заяви,
Коментари Харесай

Хамилтън недоволен: Определено трябва да направим големи промени

Седемкратният международен първенец във Формула 1 - Люис Хамилтън, съобщи, че Мерцедес би трябвало да направи „ огромни промени ” по W15, защото в Саудитска Арабия новата кола на „ сребърните стрели “ се оказа в „ друга категория ” по отношение на директните противници на отбора.

Хамилтън приключи девети в Джеда, откакто стратегическият риск с оставането му на пистата при излизането на колата на сигурността не се отплати. Люис остана зад Ландо Норис с Макларън и по този начин и не съумя да реализира нито една сполучлива офанзива против сънародника си.

„ Колата ни е относително добра в бавните завои, не е толкоз зле и в приблизително бързите, само че в бързите завои и при висока скорост сме доста надалеч от водачите. Сякаш карах кола от друга категория, когато минавах през бързите завои по отношение на водачите към мен “, съобщи Хамилтън.

Хамилтън добави, че е „ неприятно да е три следващи години в съвсем една и съща позиция ”, като засяга класирането и представянето на Мерцедес от 2022-а година насам.

„ Определено би трябвало да създадем огромни промени. Ако погледнете трите тима пред нас, те употребяват разнообразни концепции по отношение на нашите решения в обособени области. Трябва да прибавим представяме, това е несъмнено “, добави британецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР