Седем нови морски линии, между Мраморно море, Босфора и Златния

...
Седем нови морски линии, между Мраморно море, Босфора и Златния
Коментари Харесай

Нови морски линии свързват църквата Свети Стефан с азиатск...

Седем нови морски линии, сред Мраморно море, Босфора и Златния рог, започнаха да обслужват и към този момент радват туристите и живеещите в 16 милионния мегаполис Истанбул.

Все повече хора избират да употребяват по-бързия морски превоз, с цел да избегнат всекидневно възходящите големи тапи в града. Това е и най-приятният и преференциален метод за разглеждане на града, желан от туристите.

 Анадолска организация

Нова линия е извънредно потребна за туристите желаещели бързо да, стигнат от азиатския бряг при Кадъкьой до Златния рог.  Тя минава около желязната черква " Свети Стефан " и доближава до квартал Ейюп. Пътуването общо трае почти 50 минути. 

 Анадолска организация

По друга нова водна връзка от Бешекташ до Златния рог, през църквата " Свети Стефан ", са планувани 12 пътувания дневно, като времето за пътешестване също ще е 50 минути.

 Анадолска организация

От Малтепе в азиатския бряг има и нова линия до принцовите острови в Мраморно море. По тази връзка се правят 24 пътувания дневно.

 Анадолска организация

Очестени са и линиите в Босфора, желани от туристите, които свързват азиатския с европейския бряг, по най-бързия, на ниска цена и сантиментален метод.

 

Нова линия от Бостанджъ, в азиатския бряг на Мраморно море, свързва транспортния хъб Кабаташ, в европейския бряг при Босфора.

 Анадолска организация

Нова връзка има и европейския бряг на Мраморно море при Авджълар, където живеят най-вече български изселници в мегаполиса, с азиатския бряг при Кадъкьой и Бостанджъ. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР