Седем грешки, които родителите допускат, може да се окажат фатални

...
Седем грешки, които родителите допускат, може да се окажат фатални
Коментари Харесай

7 фатални грешки на всеки родител. Какво не бива да правим

Седем неточности, които родителите позволяват, може да се окажат съдбовни за оформянето на характера на детето. Това заяви Daily Mirror, базирайки се на 40-годишния опит на учителка в детска градина. Жената, застанала пред изданието с псевдонима Мария Бигинс, е работила в държавни и частни предучилищни институции. Тя приказва за „ смъртоносните грехове “ на възпитателите и направи лист с неща, които безусловно не би трябвало да се вършат, съобщи БЛИЦ.

Най-често срещаната неточност на родителите е страхът да кажат " не " на сина или щерка си. Родителите постоянно не помнят да слагат граници на децата си в живота си. Децата, които не знаят по какъв начин да почитат комфорта на другите, порастват неподготвени за живота на възрастните.
-->
Неспазването на дневен график може да докара до развиване на нездравословни привички. Като се придържате към битовите привички, би трябвало да деянията поредност и отдаденост.

Глупави са и родителите, които глезят децата си с обилие от играчки. Учителят означи, че децата обичат да играят с познати предмети и концепцията, че бързо им омръзва, е илюзия. Прекалено дребният и прекомерно огромният избор са рискови.

От ранна детска възраст децата би трябвало да бъдат научени да вземат решения.

Учителката напомня какъв брой значимо е да научите детето си да върви на гърне на ранна възраст. Ако едно дете не може да отиде до тоалетната независимо, то му липсва доста време в детската градина, което би могло да се посвети на преподаването.

Бигинс моли родителите да не оставят плачещото дете в детската градина, когато се сбогуват.

„ Когато родителите потеглят на работа, оставяйки сина или щерка си, учителите успокояват детето. Но бащата или майката постоянно би трябвало да се сбогуват. Мисля, че бягането е неверно. Вие просто потвърждавате обстоятелството, че децата не могат да ви се доверят “, изясни тя.

Важно е да се каже, че родителят напуща за известно време и ще се върне.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР