Седем души са убити, а един е тежко ранен при

...
Седем души са убити, а един е тежко ранен при
Коментари Харесай

Престрелка в Северна Калифорния, седем души са загинали

Седем души са убити, а един е тежко ранен при две престрелки в залива Халф Мун в Северна Калифорния, оповестяват американски медии, представени от Агенция Франс Прес.

Шерифът на окръг Сан Матео заяви в Twitter: " Службата на шерифа реагира на случай със пукотевица с голям брой жертви в региона на (магистрала) 92 и границите на града (Халф Мун Бей). “

" Заподозреният е арестуван. В момента няма опасност за обществото ", добави той малко по-късно.

Първоначално ABC7 заяви, че един човек е умрял, а трима са ранени във фермата за планински гъби, като се базира на източници от правоохранителните органи. Трима души са починали в близката плантация " Конкорд ".

По-късно малкия екран актуализира този брой, а NBC „ Bay Area “ заяви, че седем души са починали при двете престрелки.

Новото клане се случва по-малко от 48 часа, откакто въоръжен мъж умъртви 11 души в танцово студио край Лос Анджелис.

Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм, който е бил в Монтерей Парк, където се случи това всеобщо ликвидиране, се включи в Twitter минути откакто се появи новината за новите убийства.

" В болничното заведение се срещам с жертвите на всеобщата пукотевица, когато ме изтеглят, с цел да ме осведомят за друга пукотевица. Този път в Халф Мун Бей. Трагедия след покруса. "

ABC7 излъчи фрагменти от ареста на азиатеца, като съобщи, че това се е случило, до момента в който екипът им се е подготвял пред полицейския сектор.

Карлос Мартинес-Мая беседва с малкия екран пред фермата за гъби, където е чакал вести за чичо си, който работи там.

" Майка ми получава позвъняване от татко ми. Той като че ли плаче малко и споделя, че брат ми е там... тъй че сега просто се тормозим, тъй като той не дава отговор на позвъняванията си или нещо сходно. “

" Не пускат никого да влиза или излиза. "

Говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер съобщи, че президентът Джо Байдън е бил осведомен за случая.

" Той е помолил федералните правоприлагащи органи да окажат нужното подпомагане на локалните управляващи. При появяването на повече детайлности президентът ще бъде осведомен ". /БГНЕС

Лос Анджелис / САЩ
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР