Седем дни преди контейнерен кораб да се блъсна в мост

...
Седем дни преди контейнерен кораб да се блъсна в мост
Коментари Харесай

Тестовете на горивото, доставено на Дали в Ню Джърси преди катастрофата на моста, показаха, че е безопасно, казва компанията

Седем дни преди контейнерен транспортен съд да се блъсна в мост в Балтимор, той получи огромно натоварване с гориво при нов Джърси, където тестването по това време откри, че маслото е безвредно за приложимост, съгласно компанията, която е доставила горивото и документите, показващи резултатите от теста.

Товарът, състоящ се от два типа масло и общо повече от 400 000 галона, е доставен на Dali от Centerline Logistics, основана в Сиатъл компания, демонстрират документите.

„ Нямаше нищо неприятно в горивото, което доставихме на Dali “, сподели основният изпълнителен шеф на Centerline Мат Годън в изявление. Centerline беше наета от корабния колос Maersk, който беше наел Dali.

Тестовете за замърсители са значими, тъй като горивото е измежду областите на интерес за откривателите, които се пробват да дефинират какво е предизвикало 26 март конфликт, при който Dali претърпя щета в електрозахранването и се завъртя в моста Francis Scott Key Bridge, предизвиквайки срутва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР