СЕДЕМ британски терористи, които бяха осъдени заедно с ръководителя на

...
СЕДЕМ британски терористи, които бяха осъдени заедно с ръководителя на
Коментари Харесай

Седем британски терористи, осъдени за подпомагане на бос на Ал Кайда да планира бомбени заговори, бяха освободени след излежаване само на половината от присъдите си

СЕДЕМ английски терористи, които бяха наказани дружно с ръководителя на Ал Кайда Дхирен Барот, бяха освободени от пандиза.

Мъжете, които са били част от спяща клетка, която е пособия на Баро в планирането на поредност от бомбени заприказва в Ню Йорк и Лондон, бяха вкарани в пандиза през 2007 година за общо 136 години.

Но в този момент са свободни да се разхождат по улиците, откакто множеството излежаха по-малко от половината от присъдите си.

Последният от групата, който беше освободен, беше Абдул Азиз Джалил, тогава на 34 години, който получи 26-годишна присъда и се смяташе, че е „ Пазачът “ на Баро.

Той се призна за отговорен по време на процеса си в Кралския съд на Улуич за скрит план за предизвикателство на детонации сред 2001 и 2004 година дружно с неговите сътрудници терористични помощници, които предоставяха разследваща информация и поддръжка на Баро.

Заедно с Джалил, Мохамед Навид Бхати, 27, Джунаде Ферозе, 31, Зия Ул Хак, 28, Надим Тармохамед, 29, Омар Абдур Рехман, 23, и 28-г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР