се включва за втора поредна година със супер оферти по

...
се включва за втора поредна година със супер оферти по
Коментари Харесай

Започна ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021 в СОД СИЛА

се включва за втора поредна година със супер предложения във връзка ЧЕРЕН ПЕТЪК. Тази година промоцията ще обхване освен СОД услуги , а и ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ . Кампанията ще продължи цялостен Ноември .



е основана през 2013 година и е с цялостно покритие в гр. Варна и района. Днес компанията разполага на дежурство с 6 въоръжени екипа на промяна в гр. Варна и 2 въоръжени екипа на промяна в гр. Долни Чифлик.



През 2021г. беше определена от Обшина Варна за приближен сътрудник , който да охранява редица нейни публични здания. Довериха ни се и стотици нови частни, бизнес и корпоративни клиенти . Бяха вложени средства в нова СМАРТ СИСТЕМА за автоматизирано разпределение на непосредствен автопатрул при събитие, обнови се автомобилния парк и униформите на чиновниците на компанията.



ОФЕРТИТЕ от ЧЕРЕН ПЕТЪК 2021 на СОД СИЛА:

СОД за вашия обект ? – без значение дали имате нов обект без СОД или трансферирате СОД услуга от друга охранителна компания към, ще получите БЕЗПЛАТНА ТЕХНИКА, БЕЗПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЯ, БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНИ ТАКСИ и ПОДАРЪК 3 МЕСЕЦА БЕЗ ТАКСА



ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ? – Не влагайте средства в закупуване на скъпа техника. Ние ще се погрижим за видеонаблюдението във вашия обект против НИСКА МЕСЕЧНА ТАКСА , БЕЗПЛАТНА ТЕХНИКА, БЕЗПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЯ, БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНИ ТАКСИ и ПОДАРЪК 3 МЕСЕЦА БЕЗ ТАКСА



Включете се още в този момент:

Онлайн :

На телефон : 0899 609 006

Или в офис на СОД СИЛА:

Офис гр. Варна: ул. „ Отец Паисий “ 32, офис 33

Офис гр. Долни Чифлик: ул. „ Армейска " 16

 

СОД СИЛА Ви пожелава СИГУРНИ ПРАЗНИЦИ!

|

 



*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР