се срещна в София с изявени личности, свързани със Смолян

...
се срещна в София с изявени личности, свързани със Смолян
Коментари Харесай

Димитър Кацаров се срещна в София с изявени личности, свързани със Смолян и региона

се срещна в София с изявени персони, свързани със Смолян и района. Сред присъстващите, пристигнали да изразят поддръжката си за претендента за кмет на община Смолян от коалиция „ Новото време “- КРОС и да му пожелаят триумф, бяха Соломон и Гергана Паси, Виктор Жеков, един от най-известните треньори по сноуборд, Даниел Ангелов, зает с развиване на планинското колоездене, ултрамаратонецът Красимир Георгиев, издателят Иван Панчев,  сценаристът Александър Чобанов, бизнесмени и публични фигури. 

Присъстващите се сплотиха, че Смолян би трябвало да се възползва оптимално от естествените си дадености и да развива туризъм във всичките му форми. Това, което ще отличи Смолян и ще го сложи по нов метод на туристическата карта на страната, е добър туристически артикул, ориентиран и към различните форми на туризъм – авантюристичен, събитиен, фестивален, астрономически, селски. 



Поощряването на локалните бизнесмени и вложенията за създаване на инфраструктура, за подкрепяне на къщите за посетители, основаване на условия туристите да посещават естествени атракции като пещери, екопътеки, направления за планинско колоездене и офроуд, е посоката за развиване на района в областта на туризма. 



* Купуването и продаването на гласове е престъпление.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР