се радва на близо 60% одобрение. Това показват данните от

...
се радва на близо 60% одобрение. Това показват данните от
Коментари Харесай

Галъп интернешънъл: Служебният кабинет се радва на близо 60% одобрение

се радва на близо 60% утвърждение. Това демонстрират данните от последното изследване на „ Галъп интернешънъл “, извършено сред 30 юни и 7 юли, оповестява БТВ. От организацията прецизират, че утвърждението за служебното държавно управление доминира при всички изследвани публични групи, като се изключи последователите на ГЕРБ.

На процедура тази оценка е реципрочна на оценката на предходния кабинет и демонстрира публично усмиряване, прецизират от " Галъп интернешънъл “. Личното доверие към президента Румен Радев, който излъчи служебния кабинет, е 64,3%, а недоверието е 22,2%. 12,5% се двоумят, а 1% не са чували за Радев.
 Гълъб Донев: Ако одобряват предлагането ни, следващата година минималната пенсия ще бъде 413 лева Гълъб Донев: Ако одобряват предлагането ни, следващата година минималната пенсия ще бъде 413 лева
С предлагането ни за актуализация на бюджета на държавното публично обезпечаване ще се даде опция за повдигане на всички пенсии. Т...

" Основните съперници на Радев са последователите на ГЕРБ. Доверието в Радев в последните месеци на процедура пораства – евентуално повода са точно дейностите на служебния кабинет “, разясняват от организацията.

Изследването е извършено " лице в лице “ с таблети сред 30 юни и 7 юли измежду 1010 пълнолетни българи в границите на ежемесечната самостоятелна изследователска стратегия на " Галъп интернешънъл болкан “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР