СДВР и "Пътна полиция" са в пълна мобилизация за залавянето

...
СДВР и "Пътна полиция" са в пълна мобилизация за залавянето
Коментари Харесай

СДВР и Пътна полиция в пълна мобилизация за залавянето на избягалите от затвора убийци

Столична дирекция на вътрешните работи и "Пътна полиция " са в цялостна готовност за залавянето на двамата избягали от Централния софийски затвор - Радослав Колев и Владимир Пелов, които имат присъди за убийства. По думите на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Ивайло Иванов чиновниците на реда правят разпити и инспекции на сигнали непрекъснато. От "Пътна полиция " твърдят, че засилените ограничения за сигурност няма в допълнение да забавят натоварения трафик в последния работен ден преди празниците.

На всички изходи на столицата имаме наши полицейски патрулни коли, които първо ще контролират придвижването, защото трафикът ще е много сериозен след 14 часа в днешния ден и в същото време ще ревизират и за съмнителни лица, напускащи столицата. Колегите са наясно, имат информация за избягалите, имат снимков материал и при един къс обзор на автомобила и могат да виждат дали има съмнителни лица, или не, сподели началникът на отдел "Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи комисар Тенчо Тенев, представен от Българска национална телевизия.

Казвате - какво се случва в случай че са напуснали територията на страната? Ами, те и в другите страни... те са оповестени за интернационално търсене, имат европейска заповед за арест, търсят се от Интерпол. Всички наши съседи тука на континента са членове и те извършват тези заповеди, тъй че известени са всички партньорски служби. Така че дори и да предположим, че съществува такава възможност - да са напуснали, те не са в сигурност, съобщи старши комисар Ивайло Иванов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР