Сдва късни гола Уулвърхямптън победи с 2:1 Брайтън, а защитникът

...
Сдва късни гола Уулвърхямптън победи с 2:1 Брайтън, а защитникът
Коментари Харесай

Уувлс триумфира срещу Брайтън след пълен обрат

Сдва късни гола Уулвърхямптън победи с 2:1 Брайтън, а бранителят на гостите Люис Дънк се трансформира в воин и виновник за гостите, откакто вкара гол и си изкара червен картон в ранния неделен мач от 35-тия кръг на британската Висша лига.

Загубата попречи на Брайтън да си подсигурява и на доктрина оставането във Висшата лига през идващия сезон, до момента в който се укрепи на 12-ото място в класирането.

Дънк даде преднина на Брайтън в 13-ата минута, засичайки центриране от корнер на Паскал Грос, само че при започване на второто полувреме капитанът на " чайките " бе изпъден поради фаул като финален в отбраната против Фабио Силва. Това прекатурна хода на мача и в 76-ата минута Адама Траоре изравни от близка отдалеченост.

" Вълците " приключиха обрата си в последната минута на постоянното време, когато Морган Гибс-Уайт се разписа от границата на наказателното поле, осигурявайки на отбора си първа победа над този противник в 12 опита в елита на Англия.

След последния съдийски сигнал Нийл Мопе също получи червен картон за имитация към съдията.

С добавените три точки Уулвърхямптън събра 45, до момента в който Брайтън има 37 и заема 15-о място три кръга преди края.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР