СДС в Пловдив и областта влезе в изборния маратон с

...
СДС в Пловдив и областта влезе в изборния маратон с
Коментари Харесай

Лицата на СДС Симидчиева и Кръстанов тръгват за победа


Съюз на демократичните сили в Пловдив и региона влезе в изборния маратон с най-хубавите състезатели – Йордан Кръстанов и Тони Симидчиева

Йордан Кръстанов и Тони Симидчиева от Съюза на демократичните сили в Пловдив и региона получиха през днешния ден поддръжката и откровените пожелания на съпартийци и симпатизанти за следващите у нас парламентарни избори.

Двамата избраници на най-автентичната синя партия Съюз на демократичните сили – майка на всички демократични формирования у нас, ще потърсят доверието на гласоподавателите с почтените си биографии на съумели персони и общественици.

Коалицията ГЕРБ-СДС е с номер 2 в бюлетината, а Йордан Кръстанов е трети в листата за област Пловдив, с преференция 103 . Той е член на националното управление на партията и координатор за Южен централен регион.

Тони Симидчиева е под №7 (преференция 107) в градската листа на ГЕРБ-СДС . Тя е ръководител на Градския съвет на Съюз на демократичните сили в Пловдив.

Един от симпатизантите на двамата кандидат-депутати повдигна още повече духа им, като съобщи, че е уверен, че досегашните избори не са раждали солидно ръководство в страната, само тъй като хора като Кръстанов и Симидчиева не са взели участие в работата на Народното събрание.

„ Едва когато вие влезете в Народното събрание, България ще има вероятността за прогрес, непоклатимост и духовно възобновление “. Това изявление получи мощни овации от събралите се седесари.

„ Времето е наше “, дадоха отговор Тони Симидчиева и Йордан Кръстанов и дадоха обещание да оправдаят доверието.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР