СДС са крайно недоволни от предоставянето на централата им на

...
СДС са крайно недоволни от предоставянето на централата им на
Коментари Харесай

Петър Николов: Казусът със сградата на СДС е политическа атака срещу опозицията в България от министър на БСП

СДС са извънредно недоволни от даването на централата им на европейските ни делегирани прокурори. Ръководството на партията даде брифинг, по време на който водачът на най-старата демократична партия Румен Христов съобщи:
" Ние нямаме съображение да считаме, че не би трябвало да се прави ремонт, само че трябваше да се уточни помещение, в което да отидем до момента в който тече ремонт. Идеята е, че това е една офанзива към най-старата политическа групировка. Партията, която промени България се нападна от тези, които пречеха. Ние считаме, че наличието на Българска социалистическа партия във властта постоянно е нездравословно. Не сме разговаряли със Зарков, явно това е неговата акция за ръководител на Българска социалистическа партия ".

 Румен Христов Румен Христов Източник: Съюз на демократичните сили
Депутатът от Съюз на демократичните сили Петър Николов акцентира, че става въпрос за политическа офанзива против опозицията в България. " Тази офанзива идва от министър на Българска социалистическа партия и член на Българска социалистическа партия, който стана прочут с отношението си към комунистическия режим. В момента Българска социалистическа партия населява постройка, за която не заплаща наем и има задължения. Тази постройка няма нищо общо с другите здания на партии. ГЕРБ населява единствено два етажа. Ако ние сме част от последващо ръководство, ще настояваме да се ревизира ситуацията с " Позитано " 20 ", добави той.

Главният секретар на партията изясни детайлности за ремонта на постройката и нейното положение, което било извънредно неприятно от последните 6-7 години. 2 месеца през зимата и лятото не може да се употребява, фасадата е занемарена. Искали са да създадат ремонт за сметка на наема, само че от Областна администрация не са могли да вземат решение. Последното държавно управление и регионален от Има Такъв Народ са водели диалози, Тошко Йорданов е декларирал: " Аз Съюз на демократичните сили ви ненавиждам и ще ви изгоня ". Февруари са им прекратили контракта, събрали са си багажа и са поискали място.

Съюз на демократичните сили е най-старата демократична партия и считаме, че ни се поставя, като си плащаме наема, обявиха от партията. Искаме откакто се направи капиталния ремонт на постройката. Няма по какъв начин Зарков да настани тези прокурори, тъй като би трябвало ремонт, след това социална поръчка и това вероятно ще се случи след 3 години. От Съюз на демократичните сили желаят да се изнесат, да се направи ремонт и след това да употребяват един етаж на постройката.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР