Сдружение ПФК Ботев (Пловдив), съвместно с клуба на привържениците на

...
Сдружение ПФК Ботев (Пловдив), съвместно с клуба на привържениците на
Коментари Харесай

Сдружение ПФК Ботев избухна срещу директора на строителната фирма на Колежа

Сдружение ПФК Ботев (Пловдив), взаимно с клуба на последователите на " жълто-черните ", излезе с остра позиция по отношение на изпълнителния шеф на строителната компания, която дава отговор за реконструкцията на стадион " Христо Ботев " - Илиян Филипов.

Причина за реакцията стана изявление на Филипов в медийното пространство, в което той съобщи, че отпуснатите в допълнение 12 милиона лв. от Община Пловдив за довършването на " Колежа " може да не бъдат задоволителни за цялостното създаване на покривната структура на спортното оборудване.

" Уважаеми ботевисти, пловдивчани,

Вчера за следващ път строителят на " Колежа " в лицето на изпълнителния шеф на компания ПИМК - Илиян Филипов, изрече в медийното пространство следващата лъжа. В този смисъл, желаеме да му напомним, че в количествено-стойностната сметка на публичната поръчка, която самият той е оферирал и подписал, сумата за видео наблюдаване е в размер на 652 099 лв., а не 50 000 лв., както той акцентира в изявление за пловдивска онлайн медия.

Надяваме се, че изреченото от него не е съзнателно изместване на фокуса върху по-маловажни строително-монтажни работи за сметка на козирката!

" Жълто-черната " общност е непоколебима в своето гледище - с получените спомагателни 12 милиона лв. да бъде приключена напълно покривната структура на стадион " Христо Ботев " над четирите бранша, в това число и покривното покритие - каквато публично бе и задачата на отпуснатия заем ", се споделя в формалната позиция на Сдружение ПФК Ботев.
 Ботев (Пловдив) излиза против съименниците от Враца с изменена халфова линия
Ботев (Пловдив) излиза против съименниците от Враца с изменена халфова линия

Наказан за срещата въз основата в Коматево е Реда Рабей
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР