Scorpio Electric, първият производител на електрически мотоциклети в Сингапур, обяви

...
Scorpio Electric, първият производител на електрически мотоциклети в Сингапур, обяви
Коментари Харесай

Електрическият голям скутер Scorpio Electric X1 - видео

Scorpio Electric, първият производител на електрически мотоциклети в Сингапур, разгласи стартирането на световния пазар на изцяло електрическия огромен скутер Scorpio Electric X1. X1 е кръстен на най-ярката звезда в съзвездието Скорпион. С футуристичен дизайн, той уголемява границите на градската електромобилност. Машината съчетава комфортния огромен скутер с съвременна съгласуваност и доста интелигентни технологии, които поддържат лидера.

X1 форсира от нула до 50 км/ч за 3,8 секунди и реализира оптималната скорост от 105 км/ч. Неговото задвижване е с мощ 10 киловата, а силата се доставя от лично създадена, въздушно охлаждана, 72-волтова батерия с потенциал от пет килоВатчаса. Според производителя пробегът е 200 километра.

X1 е дълъг 2125 милиметра, необятен 775 милиметра и висок 1212 милиметра. Междуосието от 1525 милиметра обезпечава непоклатимост на посоката и разрешава шофиране в градски трафик с към момента пъргави маневри. Тежейки единствено 185 кг X1 е огромен електрически скутер за природосъобразни индивидуалисти, които търсят нещо особено.



„ Не мога да подчертая задоволително какъв брой вълнуващо е стартирането на пазара на X1 за Scorpio Electric е и какви обилни промени той носи в нашата компания “, споделя доктор Мухамад Тауреза, началник на инженерния отдел и изпълняващ длъжността основен действен шеф - " От началото и по време на своето развиване X1 претърпя голям брой проверки и ние сме възхитени от резултатите. Това е единствено началото и в това време доказателство за нашето заричане да разтеглим продуктовата гама и да увеличим производството в през идващите месеци. "

Препоръчителната цена на дребно от производителя за X1 е 10 000 евро, Доставките са планувани да стартират през лятото на 2024 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР