Счупените предмети могат да изгонят късмета на всеки, който живее

...
Счупените предмети могат да изгонят късмета на всеки, който живее
Коментари Харесай

Тези счупени предмети гонят късмета от дома ни

Счупените предмети могат да изгонят шанса на всеки, който живее в къща, цялостна с такива неща.

Експертите по биоенергия споделиха за какво такива неща са рискови, написа Actualno.com

Както знаете, в къщата би трябвало да царува ред, тъй че в нея да няма кавги, негативизъм и неуспехи. Необходимо е освен да извършите навреме и дейно разчистване, само че и да изхвърлите счупените неща. Те имат негативен резултат върху силата, тъй че би трябвало да се отървете от тях, в случай че е невероятно да ги поправите.

Счупени съдове и счупени кухненски уреди

Според някои вярвания, счупените вилици, огънатите лъжици, счупените съдове са източник на огромни проблеми в персоналния ви живот. Самотна жена, заобиколена от сходни неща, няма да може да откри мъжа на фантазиите си. Във към този момент основана връзка ще се появи негативизъм и податливост към машинация.

Счупена техника

Телефони, тв приемници, таблети – всичко това би трябвало да работи вярно. Ако тв приемникът е строшен и няма метод или потребност да го поправите, не е нужно да го прибирате в килера, тъй че да лежи там за всеки случай. Това към този момент е куп пространство, което води до проблеми със здравето, настроението и мотивацията, считат някои хора.

Много хора държат в къщата цели хранилища с неработещо съоръжение, тъй като е тъпо да го изхвърлят. Поради такова страдание към нещата се появяват всички съществени проблеми в живота. Разбира се, те не се появяват мигновено. Това лишава известно време, тъй че можете да задържите счупено нещо в къщата за една или две седмици – това е задоволително, с цел да намерите покупател за или по някакъв метод да се отървете от него.

Спрял часовник

Ако батерията в часовника се изтощи, няма да има проблеми. Ако е строшен, той би трябвало да бъде поправен или изхвърлен допустимо най-скоро. Занимаващи се окултното означават, че няма нищо по-лошо от строшен часовник. Той внася болест в къщата и даже може да аргументи съществени болести.

Ръчните часовници принадлежат към същата група. Ако не можете да ги поправите, просто ги изхвърлете. Ако това не бъде направено, животът може да се промени към по-лошо. Не предполагайте, че в случай че проблемите не се появят в границите на избран интервал от време, те въобще няма да се появят. Това може да се случи непринудено и ненадейно.

Счупено огледало

Като в приказките – що се отнася до равнището на заплаха, счупеното огледало може елементарно да се конкурира със счупения часовник. Такова огледало би трябвало неотложно да се изхвърли и размени. Никакво лепене и фиксиране няма да помогне на бизнеса.

Опасността от счупено огледало е освен това, че внася болест и раздори в къщата. Счупеното огледало стартира да работи отрицателно съвсем незабавно. Това е главната му заплаха. Невъзможно е да се колебаете с подмяната. Ако сега няма средства за закупуване на ново огледало, отново би трябвало да изхвърлите счупеното. Не бива да си играете със ориста, тъй като подобен предмет в къщата дава обещание някакво злощастие и носи заплаха.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР