Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт, превръна

...
Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт, превръна
Коментари Харесай

Schneider Electric организира най-големия форум за иновации в Източна Европа


Schneider Electric, водач в цифровата промяна на енергийния мениджмънт, превръна Пловдив в столица на нововъведенията като провежда „ Форум нововъведения 2017 “. Това е най-голямото софтуерно събитие на компанията в Източна Европа. То се организира в границите на два дни, в които сътрудници и клиенти на компанията имат опция да се срещнат с най-новите решения, в региона на енергийния мениджмънт , автоматизацията и „ Интернет на нещата “ (IoT) и им дава опция да посетят специфичната зала за демонстрации.

„ Форум нововъведения “ не е просто място, където споделяме визията на SchneiderElectric за трендовете в областта на енергийния мениджмънт. С това събитие ние представяме бъдещето през днешния ден , което развиваме и надграждаме всеки ден. Убеден съм, че пътеката която проправяме ще промени метода, по който експертите работят, възнамеряват и мерят резултатите “, сподели Йонуц Фаркаш, районен управител на Schneider Electric за България, Албания, Македония и Косово във връзка на „ Форум нововъведения 2017 “.

Гостите на събитието се срещнаха с одобрени експерти от България и чужбина, които показаха провокациите, с които актуалните софтуерни решения се оправят, в подтекста на усъвършенстването на процесите за мониторинг, разбор и мениджмънт на електропотреблението . Важен миг в програмата бе лекцията за концепцията за IoT и какво е идващото равнище на нововъведения, свързани с нея. Истински взор в бъдещето бе лекцията, обвързвана със зареждането на електрическите коли и какви са новостите в тази област .

Под мотото „ Иновации на всяко равнище “ (Innovation At Every Level) Schneider Electric основава нови дефиниции на понятието електроразпределение и автоматизация. Тази идея се показва най-добре посредством платформата EcoStruxure, създадена от компанията. Тя обгръща няколко съществени посоки като интелигентно управление
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР