Считано от днес регистратурата на Специализираната прокуратура се закрива, а

...
Считано от днес регистратурата на Специализираната прокуратура се закрива, а
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата остана в историята: Спира да приема жалби от днес

Считано от през днешния ден регистратурата на Специализираната прокуратура се закрива, а жалбите, сигналите и молбите по преписки и досъдебни производства ще могат да се подават в Софийската градска прокуратура , в Съдебната палата, оповестиха от прокуратурата. Преустановява се приемането на документи от жители, институции и други

Това не се отнася за всички типове закононарушения , а единствено за тези, които ще бъдат от компетентността на градска прокуратура , като да вземем за пример закононарушения от общ темперамент, осъществени от съдии, прокурори и следователи, от други лица с имунитет, от членове на Министерския съвет, както и делата за закононарушения срещу републиката.

Промяната се постанова поради влизането в действие на измененията в Закона за правосъдната власт, с които се закрива профилираното правораздаване в България .

Жалбите, сигналите и молбите ще могат да се подават в Информационен център в Съдебната палата в гр. София, бул. „ Витоша “ № 2, вход централен, сутерен, каб. № 79 и Регистратура на СГП на ет. 2 в същата постройка всеки работен ден от 08:30 ч. до 17:00 ч. без обедна отмора, се показва в известието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР