Считаме ,че всеки час на поста здравен министър зает от

...
Считаме ,че всеки час на поста здравен министър зает от
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Здравният министър Стойчо Кацаров е некадърен

" Считаме,че всеки час на поста здравен министър ангажиран от Стойчо Кацаров е жестоко прегазване на избора на всеки българин да живее в свободна страна ", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ на брифинг.

" Искаме оставката на Стойчо Кацаров. Той от дълго време не е законен здравен министър. Той не схваща дейностите си ", акцентира тя.

" В суматохата и страха си министър Кацаров забърка доста огромна каша, която доста мъчно може да бъде оправена ", добави Костадин Ангелов.

" Действието му ще докара до огромен поток за имунизация, а здрави и заболели ще се редят на една опашка ", сподели още той.

" Министър Кацаров излъга българските жители, че с антигенен тест може да се получи зелен документ ", безапелационен бе някогашният здравен министър.

" Това, което е хубавото от тази заповед е, че се потвърди, че министърът е несръчен ", остро реагира Костадин Ангелов.

" Не може да се изиска зелен документ за изборите. Това е противоконституционно, само че държавното управление на Радев и министрите му газят конституцията ", безапелационни бяха от ГЕРБ.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР