Счетоводителка посегна на живота си от страх, че ще загуби

...
Счетоводителка посегна на живота си от страх, че ще загуби
Коментари Харесай

26-годишна счетоводителка посегна на живота си, след като беше хваната да шофира в нетрезво състояние и се страхуваше да не загуби работа

Счетоводителка посегна на живота си от боязън, че ще загуби мечтаната си работа, откакто беше хваната да кара в нетрезво положение, стана ясно от следствие.

26-годишната Марина Уотърс беше открита мъртва, когато полицията беше изпратена в жилището й, с цел да я ревизира на 26 април предходната година, единствено три дни откакто беше упрекната в превишаване на допустимото количество алкохол - тя беше умряла.

Полицията е видяла госпожица Уотърс да „ кара безредно “ и „ да се клати от едната страна на другата “ зад кормилото на нейното Audi A1 в Дерехам в ранните часове на 23 април, заяви следователят на Норфолк.

Тя беше спряна и направена крайпътна проба с дрегер и й бяха повдигнати обвинявания, откакто беше открито, че има два пъти повече от позволената граница със 71 mg алкохол в 100 ml издишан въздух. Тя беше отведена в полицейския сектор в Уаймъндхам, където беше освободена под гаранция, с цел да се яви пред магистратския съд в Норич през май.

Дейвид Хоус, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР