Сборникът "Апетитът идва със знанието" предлага 15 урока за здравословно

...
Сборникът "Апетитът идва със знанието" предлага 15 урока за здравословно
Коментари Харесай

Сборник учи децата на здравословно хранене

Сборникът "Апетитът идва със знанието " предлага 15 урока за здравословно и уравновесено хранене на децата и към този момент е във всички начални учебни заведения в цялата страна, оповестиха от екипа на плана.

С помощта на книгата, учителите от първи до четвърти клас могат да показват тематиката за здравословното хранене по забавен и занимателен за децата метод. Проектът е осъществен взаимно с специалисти от асоциация "Родители " и Министерство на образованието.

Близо 900 възпитаници участваха в открити уроци по тематиката, а над 250 учители от 100 учебни заведения в София, Пловдив и Варна се включиха в осведомителните срещи. От всички създадени уроци, експертно жури дефинира 15-те най-хубави оферти, показани на страниците на сборника.

Първата част е отдадена на здравословното хранене и е създадена особено от специалиста по хранене проф. Людмила Иванова. Втората част дава насоки за осъществяване на интерактивен урок в клас, а третата част съдържа 15-те методически разработки с уроци по здравословно и уравновесено хранене.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР