Сборник с есета и статии, съдържащ 23 избрани речи на

...
Сборник с есета и статии, съдържащ 23 избрани речи на
Коментари Харесай

Издателство Грасе пусна 23 избрани речи на Зеленски от началото на войната |

Сборник с есета и публикации, съдържащ 23 определени речи на украинския президент Володимир Зеленски, произнесени от 21 февруари насам пусна в сряда френското издателство „ Грасе “. Томчето с определени съчинения е озаглавено „ За Украйна “ и желанието за неготово печатане бяха оповестени още през март.

Подборът на словата, произнесени от президента на Украйна е изработен всред най-значимите му обръщения от времето на войната. Първата е от 21 февруари, когато в навечерието на съветската експанзия Зеленски прикани народа към единение на нацията.

В сборника са включени трагичните речи от първия ден, сутринта и вечерта след експанзията, както и огромните му институционални обръщения, които той направи пред Американския конгрес, британския парламент, френския парламент и доста от словата му, адресирани до украинското население и оповестени в обществените мрежи.

Зеленски е показан освен като бранител на своята страна, само че и оттатък това измерение, като бранител на хуманистичните полезности и свободи, застрашени от тази война.

„ Володимир Зеленски ни предизвестява, в случай че падне Украйна, ще падне и Европа. Думи, които са една от най-великите речи в отбрана на демокрацията. “ – споделят издателите. Томчето е с 220 страници и коства 10 евро за книжното издание и 7.99 за електронния му вид

Това извънредно произведение, оповестено със единодушието на украинските е първото международно издание на речи на Зеленски, пишат от „ Грасе “. От издателството оповестиха, че всички облаги от продажбата на книгата ще бъдат дарени за поддръжка на украинския народ.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР