Сблъсъкът на Уеймут от Националната лига Юг с Йеовил Таун

...
Сблъсъкът на Уеймут от Националната лига Юг с Йеовил Таун
Коментари Харесай

Футболният мач е прекратен поради спешна медицинска помощ в тълпата, когато въздушна линейка кацне на терена

Сблъсъкът на Уеймут от Националната лига Юг с Йеовил Таун беше преустановен през второто полувреме след медицински случай на трибуните.

В изказване Уеймут сподели: „ Поради незабавната здравна помощ, която се случи на стадиона този следобяд, можем да потвърдим, че днешният мач е преустановен. Допълнително известие ще бъде направено по-късно. Нашите мисли са ориентирани към потърпевшия и техните близки. "

Мачът беше спрян след 75 минути с гол преднина на Уеймут против водачите в лигата. Играчите бяха изведени от терена, като мачът в последна сметка беше преустановен, защото въздушна кола за спешна помощ кацна на терена, с цел да помогне за лекуването на болния последовател.

Във видео известие в сметките на Weymouth в обществените медии, ръководителят на клуба Пол Мейтланд удостовери, че фенът е на път за болница. И той разкри, че решението на съдията да приключи играта.

„ За страдание имаше медицински случай в края на мача, който наложи наличието на въздушна кола за спешна помощ. Това накара играта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР