Сблъсък между шампиона Лудогорец и Левски е гвоздеят на 1/2-финалите

...
Сблъсък между шампиона Лудогорец и Левски е гвоздеят на 1/2-финалите
Коментари Харесай

Голямо дерби ще определи единия финалист за купата

Сблъсък сред първенеца " Лудогорец " и " Левски " е гвоздеят на 1/2-финалите в шампионата за купата на България. Това дефинира тегления през днешния ден чоп. Разградчани към този момент неведнъж оповестиха, че задачата пред тима е да завоюва 11-та поредна купа, само че и купата на България. А шампионатът за купата пък е главната цел пред " Левски ", като треньорът Станимир Стоилов смята, че този трофей би трябвало да бъде като отплата към почитателите, които през последната година помогнаха на клуба да оцелее финансово.

" Тежък чоп, както е обикновено за един 1/2-финал. Играем с " Левски ", който се оправя добре и има положителни футболисти. Нека най-хубавият тим да се класира на край. Няма значение по кое време и къде играеш. Важното е, че би трябвало и в двата мача да си на равнище. Всяка година се борим за всички купи и да играем в евротурнирите. И купата на България е значима за " Лудогорец ", и шампионата също. Важното е да стигнем до финала. Няма значение кой ще срещнем на финала. Шансовете са 50:50 ", разяснява техническият шеф на " Лудогорец " Козмин Моци.

Другата двойка опълчва столичните " ЦСКА-София " и " Славия ". " Няма слаби тимове. И четирите тимове са стойностни. За мен това са най-хубавите тимове. Ако задачата е да спечелиш купата, два от тях би трябвало да победиш. " Славия " е стойностен тим. Трудно ги победихме последно като играхме с тях. Желания и шансове са две разнообразни неща. Нашето предпочитание да сме на край, само че ще забележим. За мен семейството, когато мачовете са в София не е от огромно значение. Трудни мачове ще са, турнирни. За нас и шампионата, и Купата са приоритет. Докато имаме опция, ще ги гоним ", сподели пък изпълнителният шеф на " ЦСКА-София " Филип Филипов.

Победителите ще се дефинират в два мача. Първите дуели са на 12/13 април, а реваншите - на 21/22 април.

 

ЖРЕБИЯТ

" Славия " - " ЦСКА-София "

" Лудогорец " - " Левски "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР