Създаването на устойчива среда и добър екип са два oт

...
Създаването на устойчива среда и добър екип са два oт
Коментари Харесай

Двустранните бизнес срещи, които откриват нови хоризонти пред компаниите

Създаването на устойчива среда и добър екип са два oт главните фактори за сполучлив бизнес. За да се разгърне обаче цялостният капацитет на една компания и да бъдат оптимално развити опциите на бизнеса, е извънредно значимо представителите на фирмите да се срещнат „ на четири очи “. Именно тази неповторима опция дава интернационалното ревю MachTech&InnoTech. Двустранните бизнес срещи сред български и задгранични компании ще се проведат от 26 до 29 март в Интер Експо Център

MatchMaking срещите са значим инструмент и международна процедура, която свързва бизнеса и основава нови благоприятни условия Бизнес срещите са осъществени с поддръжката на Enterprise Europe Network и ще се проведат на 28 март. Участието е гратис, като е нужна регистрация на imm-industry-4-2018.b2match.io до 20 март. След обзор на подадените поръчки, всеки утвърден участник ще получи личен график за срещи в границите на събието.

Основни сегменти на тазгодишното ревю MachTech&InnoTech ще бъдат: „ Мехатроника “, „ Индустриална автоматизация и програмен продукт “, „ 3D принтиране “, „ Металообработване, лазерни технологии и заваряване “ и „ R&D машинни принадлежности “.

Последното издание на ревюто притегли над 120 водещи компании, представляващи над 250 международни марката. Най-много компании са регистрирани от секторите на металообработката и инструменталното съоръжение (65%), следвани от индустриалната автоматизация и индустриалния програмен продукт (20%) и фирмите от направление първокласен надзор и тестване (10%). Освен увеличение на българските и задграничните изложители, форумът регистрира все по-голям задграничен интерес, привличайки гости от Сърбия, Румъния, Чехия, Полша, Македония, Италия, Турция и Германия.

Паралелно с интернационалния конгрес ще се организира и единственото ревю в България, отдадено на ръководството на хидро бранша – ВОДА София. Допълнителна информация и всички вести за ревюто MachTech&InnoTech 2018 ще откриете в уеб страницата machtech.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР